Nilperi Şahinkaya kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Nilperi Şahinkaya Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olması ile gündem oldu. Ünlü oyuncu Nilperi ŞAhinkaya'nın hayatını sizler için derledik.

Oyuncu Nilperi Şahinkaya FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma dizisine katılarak son zamanlarda gündem olmuştur. Başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın dikkat çeken hayatı ve oynadığı diziler araştırılmaya başlandı. Sizler için başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya kimdir, kaç yaşında detaylı bilgi haberimizde.

Nilperi Şahinkaya kimdir?

Nilperi Şahinkaya, 23 Şubat 1988 yılında dünyaya gelmiştir. Senegal'in Dakar şehrinde doğan 32 yaşındaki Nilperi Şahinkaya, Diplomat Salim Levent Şahinkaya'nın kızıdır. Diplomat olan babasının görevi nedeniyle Senegal'de doğan Nilperi Şahinkaya, ilkokul eğitimini Paris'te, ortaokul eğitimini Bern'de tamamlamıştır.

Nilperi Şahinkaya kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

İsminin Nilperi olmasının nedeni annesi ona Nil adını koymak istemiştir fakat dedesi gördüğü bir rüya üzerine adına "peri"nin eklenmesini istemiş ve bu sayede adı Nilperi olmuştur. 2003 yılında Ankara'ya yerleşip, 2006'da Charles de Gaulle Fransız Lisesini bitirdi ve 2006-2010 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesine gitti. Çok ülke gezmesinde babasının rolü büyüktür çünkü babası bir diplomattır. Babası diplomat Salim Levent Şahinkaya'dır.

Okul yıllarında Deniz Yıldızı adlı dizide rol aldı. Üniversiteden, Yüksek Şeref Listesine girerek mezun oldu. 2010'un Haziran ayında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisine seçilerek İstanbul'a yerleşti. Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı Mesude karakteri ardından Kayıp dizisinde Defne ve Sedef karakterlerine can verdi.Kiraz Mevsimi adlı dizide başrollerden biri olan Şeyma karakteri ile büyük çıkış yaparak N'olur Ayrılalım adlı dizide başrollerden olan Temmuz Akıncı karakterine can verdi.

Nilperi Şahinkaya kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Hira Tekindor'un yönetmenliği ile başrollerini Zerrin Tekindor, Tardu Flordun, Şükrü Özyıldız ile paylaştığı, Oyun Atölyesi'nde sahnelenen Kim Korkar Hain Kurttan oyununda Honey karakteriyle yer aldı.Oyun Atölyesi Kim Korkar Hain Kurttan oyununda ünlü oyuncu Zerrin Tekindor'la sahne alan Nilperi Şahinkaya, son olarak Craft'ta Kalp oyununda yer almıştır. Keren Bürsin ile yer aldığı Blu TV internet dizisi Aynen Aynen ile ilgi gören Nilperi Şahinkaya, son zamanlarda sevilen Yasak Elma dizisinin kadrosuna katılmıştır.

Instagram adresi ne?

Ünlü oyuncunun Instagram adresine Nilperi sahinkaya (@nilperi) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz. 

Nilperi Şahinkaya kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Nilperi Şahinkaya kimdir kaç yaşında Yasak Elma Nilperi Şahinkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.