Nilgün Belgün kocasının ihanetini itiraf etti! 68 yaşındaki sanatçı en yakın arkadaşıyla aldatılmış!

19 yaşında yaptığı ilk evlilikten sonra iki evlilik daha yaptığını söyleyen sanatçı Nilgün Belgün, üçüncü evliliğinde aldaltıldığını söyledi. 68 yaşındaki sanatçı, "Üçüncü evliliğimde aldatıldım. Her şey gözlerimin önünde oldu. Arkadaş grubuyduk ve beni o grup içinden biriyle aldattı" ifadelerini kullandı.

Nilgün Belgün üç kez nikah masasına oturduğunu ve yaptığı son evlilikte ihanete uğradığını "teve2 Magazin Masası" canlı yayınında itiraf etti.

68 yaşındaki sanatçı, "Her eşimle aşık olarak evlendik. İlk evliliğimde birimiz 18, birimiz 20 yaşındaydık. Evlenmek için çocuktuk daha, götüremedik haklı olarak. İkincisinde eşim işimi istedi, büyü bozuldu ve yürümedi" dedi.

Nilgün Belgün'den Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Aldatıldığımı Telesekreterden  Öğrendim

"ÜÇÜNCÜ EVLİLİĞİMDE ALDATILDIM"

Usta sanatçı, "Üçüncü evliliğimde aldatıldım. Gözümün önünde oldu bütün olaylar. Arkadaş grubuyduk ve her yere birlikte gidip geliyorduk. Bu arkadaş grubundan biriyle beni aldattı ve evliliğimiz bu sebeple bitti. Maalesef arkadaşımdı aldattığı kişi. Aştık bu konuları, unuttuk, düşmanlığım yok" şeklinde konuştu.

Usta Oyuncu Nilgün Belgün'den Şaşırtan İtiraf: Kocamın Beni Aldattığını  Telesekreterden Öğrendim - Dailymotion Video

İlişkilerdeki ideal erkeği anlatan Nilgün Belgün, "Çok gülen, çok sosyal erkekler iyi koca olmuyor. Erkek ne kadar suratsızsa o kadar dürüst oluyor, suratsız erkekler daha iyi koca oluyor" açıklamasını yaptı.

Nilgün Belgün kocasının ihanetini itiraf etti! 68 yaşındaki sanatçı en yakın arkadaşıyla aldatılmış! ile ilgili etiketler Sinema nilgün belgün
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.