Nildem Öğretmen canıyla boğuşurken o gezip tozuyor

Nildem Sarsılmaz, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde öğretmenlik yapan 24 yaşında gencecik bir insan. 23 Şubat'ta trafik kurallarını hiçe sayan sürücüsünün ters yönden geldiği servis minibüsünün altında kaldı. Çarptıktan sonra altına aldığı genç öğretmeni metrelerce sürükleyen Ö.D. şu an serbest bir şekilde hayatına devam ediyor. Nildem Öğretmen ise halen yoğun bakımda ölüm kalım mücadelesini sürdürüyor. Yakınları Nildem Sarsılmaz'a dua edip, yargıdan adalet istiyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye alınan önlemler, yapılan uyarılara rağmen hala çok sayıda insanını trafik kazalarında yitirmeye devam ediyor. Bu nedenle trafik terörü olarak adlandırılan kazaların büyük çağunluğunun sebebi ise bilinçsiz araç kullanımı. Kazaya karışanların büyük çoğunluğu ise alkol ya da uyuşturucu gibi madde tesiri altında veya kurallara uymuyor. Şimdi anlatacağımız olayda olduğu gibi.

YAKALANDI VE SERBEST KALDI!

Lüleburgaz’da özel bir anaokulunda öğretmenlik yapan 24 yaşındaki Nildem Sarsılmaz, 23 Şubat sabahı Okullar Caddesi’nde yolun karşısına geçmek istedi. Karşıya geçmek için yaya geçidini kullanan genç öğretmen Nildem Sarsılmaz’a, bu sırada İstasyon Caddesi’nden gelerek Okullar Caddesi’ne ters yönden girmeye çalışan Ö.D.’nin kullandığı 39 AAK 156 plakalı minibüs çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşen ve minibüsün altında kalan genç öğretmen metrelerce sürüklendi. İlk müdahaleyi kazayı gören vatandaşların yaptı.

Ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan, daha sonra da Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Nildem Sarsılmaz’ın durumu ciddiyetini koruyor.

Kazaya ters yöne girdiği için sebep olan sürücü Ö.D. ise olaydan sonra gözaltına alındı. İfadesi alınan Ö.D. çıkarıldığı mahkeme tarafından taksirle yaralama suçu nedeniyle serbest bırakıldı. 

Aslında kazanın yaşandığı yerde ilk kez böyle bir olay yaşanmıyordu. Daha önce de benzer şekilde kuralları hiçe sayanlar nedeniyle birçok kez kaza yaşanmıştı. 

Nildem Öğretmen canıyla boğuşurken o gezip tozuyor

TRAFİK CANAVARINI GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ!

Nildem Sarsılmaz’ın ağır yaralandığı kaza çevredeki güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.

Kamera görüntülerinde Sarsılmaz’ın Orduevi istikametinden gelerek yaya geçidinden karşıya geçmek istediği sırada, ters yönden gelen minibüsün Nildem Sarsılmaz’a çarptığı görülüyor.

YAKINLARI MÜJDE VE ADALET BEKLİYOR!

Okulunda öğretmen arkadaşları ve öğrencileri tarafından çok sevilen Nildem Sarsılmaz‘ın yakını Ferdi Sevim, olay sonrasında tepkisini göstermek üzere sosyal medya hesabından profilini kararttı.

Sevim “Bu profil, Nildem iyileşip eve dönene kadar böyle kalacak” açıklamasını yaptı.

Yakınları ve bazı sosyal medya platformları da, sosyal medya üzerinden açtıkları imza kampanyaları ile serbest kalan şöförün tutuklanmasını istediler. Kent halkının yoğun katılımı ile süren kampanyada imza sayısı 3 bine ulaşmıştı. 

Nildem Öğretmen canıyla boğuşurken o gezip tozuyor ile ilgili etiketler Kırklareli Lüleburgaz Trafik kazası Nildem Sarsılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.