Nil Karaibrahimgil'den 'hırsızlık' açıklaması... İddialar doğru mu?

26 Ekim'de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde konser veren 45 yaşındaki şarkıcı Nil Karaibrahimgil'in zarf içinde kulisinde bıraktığı 30 bin TL'nin çalındığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Karaibrahimgil konu ile ilgili Instagram hesabından bir açıklama yayınlayarak iddialara cevap verdi.

Pandemi sonrası hız kesmeden konserlerine devam eden şarkıcı Nil Karaibrahimgil geçtiğimiz hafta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da sevenleriyle buluştu. Ünlü şarkıcının konser öncesi kuliste bir zarf içinde 30 bin TL bıraktığı ve konser bittikten sonra kulise geri döndüğünde koyduğu zarfı yerinde bulamadığı, büyük bir şok yaşadığı ve yaşanan bu talihsiz olay sonrası psikiyatrıyla konuşma yapacağı da iddia edildi.

 

NİL KARAİBRAHİMGİL'DEN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili iddiaları yalanlayan Nil Karaibrahimgil şu açıklamayı yaptı; ''Açıkhava konserimde kulisimden paramın çalındığı haberi asılsız. Bu sebeple psikiyatra gittiğim haberi ise gülünçtür.''

Nil Karaibrahimgil'den 'hırsızlık' açıklaması... İddialar doğru mu? ile ilgili etiketler Nil Karaibrahimgil Konser Hırsızlık Sosyal Medya Açıkhava Harbiye kulis
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.