Nil Karaibrahimgil ve Kalben'den Dorock XL'a boykot!

Beşiktaş'ın popüler eğlence mekanlarından Dorock XL'a giden kadın müşteriler, bar güvenliği tarafından darp edildiklerini söyleyerek şikayetçi olmuştu. Olay görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Nil Karaibrahimgil ve Kalben, mekanda yapacakları konserlerini iptal etme kararı aldı.

İstanbul Beşiktaş'taki Dorock XL isimli mekanda kadın müşteriler, barın özel güvenliği tarafından darp edildiğini söyleyerek vücutlarındaki morlukların fotoğraflarını paylaşmıştı.

Mekan sahibi ise darp iddiasının karşılıklı olduğunu belirtip, olaya karışan çalışanlarından birinin işten çıkarıldığını açıkladı. Ancak ortaya çıkan görüntüler karşılıklı darp iddiasını çürütmüştü. Bu görüntülerin kısa sürede yayılmasından sonra Kalben ve Nil Karaibrahimgil, mekandaki konserlerini iptal etti.

 KONSERLERİNİ İPTAL ETTİLER

Kalben, yaptığı paylaşımda "29 Mart Dorock XL konserimiz gerçekleşmeyecektir. Emeği geçen, bilet alan herkese teşekkür ederiz. İadeler yapılacaktır. Yine bir yerlerde müzikle buluşacağız. Öperim." ifadelerinde bulundu.

Nil Karaibrahimgil ve Kalben'den Dorock XL'a boykot!

Karaibrahimgil ise yaptığı paylaşımda konseri iptal ettiğini açıkladı.

Nil Karaibrahimgil ve Kalben'den Dorock XL'a boykot! - Resim : 2

DOROCK XL DARUŞŞAFAKA VE LÖSEV’E BAĞIŞTA BULUNACAK

Öte yandan görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tarafların anlaştığı açıklandı.

Avukatlar Mahmut Eyüboğlu ve Aytuğ Büyükatak’ın yaptığı açıklamaya göre mekan sahipleri, kadınlara şiddet uygulayan çalışanlarıyla ilişiğin kesildiğini aktardı. Bununla birlikte Dorock XL sahipleri Daruşşafaka ve LÖSEV’e bağışta bulunacak.

İşte o açıklamanın tamamı:

Nil Karaibrahimgil ve Kalben'den Dorock XL'a boykot! - Resim : 3

Nil Karaibrahimgil ve Kalben'den Dorock XL'a boykot! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.