Nikola Vlasic iddiası!

Bonservisi Everton'da olan ve CSKA Moskova’da kiralık olarak forma giyen 10 numara Nikola Vlasic ile Beşiktaş'ın görüştüğü iddia edildi.

Zirve yarışını sürdüren Beşiktaş bir yandan da gelecek sezonla ilgili transfer çalışmalarını sürdürürken, ortaya yeni iddialar atılıyor.

Siyah-Beyazlılar’ın CSKA Moskova’da kiralık olarak forma giyen Everton futbolcusu Nikola Vlasic ile ilgilendiği iddia edildi.

Everton’ın futbolcuyu satmak istediği ancak birkaç Premier Lig kulübüyle birlikte Zenit dışında 18 milyon euroluk bonservis bedelini ödemeye yanaşan takım olmadığı öne sürüldü.

21 yaşındaki 10 numara ile Beşiktaş’ın da ilgilendiği ancak Siyah-Beyazlılar’ın kiralık olarak transferi düşündüğü vurgulandı. Hırvat futbolcu bu sezon CSKA Moskova’da 29 maçta forma giyerken 8 gol, 7 asist üretti.

Nikola Vlasic iddiası! ile ilgili etiketler Premier Lig Everton
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.