Nike Katar 2022 Dünya Kupası Reklam Filmi

Dünyaca ünlü spor giyim markası Nike Katar 2022 Dünya Kupası filmi yayınlandı. 20 Kasım'da Katar'ın ev sahipliğinde başlayacak olan FIFA Dünya Kupası öncesi yayınlanan ve Ronaldinho, Cristiano Ronalda, Edgar Davids'in yer aldığı Nike Katar Dünya Kupası reklam filmini haberimizden izleyebilirsiniz.

Nike 2022 Katar Dünya Kupası reklam filmi futbolseverleri heyecanlandırdı. Futbolun en büyük organizasyonu olan FIFA Dünya Kupası 2022'de Katar'ın ev sahipliğinde yapılıyor. Turnuva başlamadan önce dünyaca ünlü spor giyim markası Nike bu organizasyona özel bir reklam filmi hazırladı.

Nike Dünya Kupası reklam filmi film tadında oldu. Eski yeni dünyaca ünlü futbolcuların hologramlarının da kullanıldığı reklama kullanıcılarn birçoğu, "Back to the Future tadında olmuş" yorumu yaptı.

Nike Katar 2022 Dünya Kupası Reklam Filmi ile ilgili etiketler Nike 2022 FIFA Dünya Kupası 2022 Dünya Kupası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.