Nikola Kalinic'in transfer şartlar pes dedirtti

Hırvat santrfor Nikola Kalinic'in Beşiktaş'a transfer şartları "yok artık" dedirtti. Siyah-Beyazlı yönetim Kalinic'in isteklerini duyar duymaz masadan kalktı. Hırvat stoper Vida'nın vatandaşına olumsuz referans gönderdiği haberleri de taca çıkmış oldu.

Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde uzun süre peşinden koştuğu Hırvat golcü Nikola Kalinic'in transfer şartları pes dedirtti. 2.5 milyon euroluk yıllık maaşının yanı sıra 1.5 milyon euro da imza parası talep eden Kalinic'in istekleri bununla da bitmedi.

Her maç başı 3 bin euro, her 10 golde 5 bin euro, Süper Lig şampiyonluğu halinde 1 milyon euro ve Türkiye Kupası için de 500 bin euro bonus isteyen 32 yaşındaki futbolcunun, ayrıca 1 yıl için gidiş dönüş olmak üzere 5 business uçak bileti, ev, telefon ve özel iki araç talebinde bulunduğu kaydedildi.

VİDA MASUMMUŞ

Kalinic'un yıldız kaprisleri sonrası Siyah-Beyazlı yönetim transferden vazgeçmişti. Hırvat futbolcu da Serie A ekiplerinden Verona'ya, Beşiktaş'tan istediklerinin çeyreğini bile alamadan imza atmıştı. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası transfere ilişkin konuşurken, "Kalinic gelmiyor, Vida'nın 'burada paralar ödenmiyor, gelme' dediğini okuyoruz. Bilemiyorum ne kadarı doğru" diyerek bahsettiği olayda Hırvat stoperin masum olduğu ortaya çıktı.

 

Nikola Kalinic'in transfer şartlar pes dedirtti ile ilgili etiketler Beşiktaş Hırvatistan Domagoj Vida nikola kalinic
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.