Nijeryalı DJ, Şişli'de elleri ayakları bağlı ölü bulundu!

İstanbul Şişli'de korkunç bir cinayet yaşandı. Şişli Mecidiyeköy'de siyahi bir kişi elleri ayakları arkadan bağlanıp öldürülmüş olarak bulundu. Nijeryalı olduğu ve gece kulüplerinde DJ'lik yaptığı belirlenen Emmanuel İfeanyi Okonyia adlı kişinin öldürülmeden önce işkence gördüğü belirlendi.

Korkunç olay, Şişli Mecidiyeköy Mahallesi Ahu Sokak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, gece kulüplerinde DJ'lik yapan Emmanuel İfeanyi Okonyia'nın oturduğu dairenin sahibi, birkaç gündür telefonla aramasına rağmen kiracısına ulaşamayınca aracı olan emlakçıdan yardım istedi.

Kendisinde bulunan anahtarla kapıyı açan emlakçı, Okonyia'yı salonda, elleri ve ayakları arkadan kabloyla bağlanmış olarak hareketsiz halde buldu. Gördüğü manzara karşısında panik yaşayan emlakçı hemen dışırıya çıkıp ev sahibini aradı.

Ev sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polisle birlikte içeri giren sağlık ekipleri, Emmanuel İfeanyi Okonyia'nın öldüğünü belirledi. 

Polisin yaptığı incelemede, cesedinin yanında bir bıçak bulunan Okonyia'nın, öldürülmeden önce işkence gördüğü tespit edildi.

İki yıldır oturduğu evde öldürülen Okonyia'nın bir kıskançlık cinayetine kurban gitmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Nijeryalı olduğu öğrenilen Emmanuel İfeanyi Okonyia'nın cesedi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Bu arada olay yerine gelen Okonyia'nin yakınları gözyaşı döktü.

Nijeryalı DJ, Şişli'de elleri ayakları bağlı ölü bulundu! ile ilgili etiketler Şişli cinayet Nijerya Mecidiyeköy polis elleri ayakları bağlı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.