Nijerya Milli Takımı, Benin deplasmanına tekneyle gitti

2021 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde yarın deplasmanda Benin ile karşılaşacak olan Nijerya'da teknik ekip ve oyuncular, deplasmana tekneyle gitti. Kararın gerekçesi ise güvenlik önlemleri...

2021 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri L Grubu'nda 8 puanla lider Nijerya, yarın TSİ 19.00'da deplasmanda Benin ile karşı karşıya gelecek. Nijerya Futbol Federasyonu, bu maç öncesinde ilginç bir karar alarak teknik ve futbolcuların, Benin'e tekneyle gideceğini bildirdi. Kararın gerekçesi ise güvenlik önlemleri...

Nijerya, bağımsızlığını ilan ettiği 1960'tan beri ilk kez tekneyle maça gitti. En son 1949 yılında Everton'la oynanan dostluk maçında deniz yolunu kullanan "Süper Kartallar"ın pazar günü başkent Lagos'a dönmesi bekleniyor.

Nijerya Milli Takımı, Benin deplasmanına tekneyle gitti


Galatasaray'dan Henry Onyekuru ve Oghenekaro Etebo'nun da forma giydiği Nijerya, maçtan galip ayrılması durumunda grup lideri olarak 2021 Afrika Uluslar Kupası'na gitmeye hak kazanacak.

Nijerya'nın kadrosunda şu isimler yer alıyor: Maduka Okoye, Francis Uzoho, John Noble; William Ekong, Olaoluwa Aina, Adekunle Adeleke, Chidozie Awaziem, Leon Balogun, Tyronne Ebuehi, Jamilu Collins, Zaidu Sanusi; Semi Ajayi, Oghenekaro Etebo, Abdullahi Shehu, Joseph Ayodele-Aribo, Wilfred Ndidi; Ahmed Musa, Henry Onyekuru, Anayo Iwuala, Alex Iwobi, Paul Onuachu, Samuel Chukwueze, Victor Osimhen. 

Nijerya Milli Takımı, Benin deplasmanına tekneyle gitti ile ilgili etiketler Nijerya Henry Onyekuru
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.