TFF'nin yeni başkanı belli oldu! İşte o isim...

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için kritik bir görüşme gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bir yemekte Nihat Özdemir'in TFF adaylığı için ismi kesinleşti

İDDAA ve Misli.com'un Demirören Holding bünyesine katılımının ardından Yıldırım Demirören bir açıklama yaparak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığından ayrıldığını duyurdu.

Demirören'in istifası üzerine TFF'nin yeni başkanının kim olacağı futbol kamuoyunun sıcak tartışma maddeleri arasında ilk sıraya yerleşti.

Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in istifasının ardından bu koltuğa aday gösterilen isimler arasında yer alıyordu.

Bir dönem Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekilliği görevini üstlenen ve Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe Spor Kulübü Aşbaşkanlığını yapan spor kamuoyunun yakından tanıdığı ve saygı duyduğu Nihat Özdemir'in olası adaylığı ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı.

TFF BAŞKANLIĞI İÇİN NİHAT ÖZDEMİR İSMİ KESİNLEŞTİ

SuperHaber'in ulaştığı bilgilere göre; Nihat Özdemir'in TFF adaylığı ve ardından muhtemel başkanlığı kesinleşti!

Özdemir'e yakın kaynakların verdiği bilgilere göre, konu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting programı için gerçekleştirdiği son Siirt ziyaretinde de gündeme geldi.

Kentteki etkinlikler sonrası düzenlenen yemekte, konu sohbet sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündemine getirildi.

Konuşmalar sırasında Nihat Özdemir adaylık konusunda yorum yapmazken, Cumhurbaşkanı'nın olumsuz bir tavır sergilemediği dikkat çekti.

Bu yemek sonrasında kulislere yansıyan hava, Haziran'da yapılacak seçimlerde Nihat Özdemir'in başkanlığa giden yolda en ön sırada olduğu yönünde. / SuperHaber

 

 

 

TFF'nin yeni başkanı belli oldu! İşte o isim... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan TFF Nihat Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.