Nihat Özdemir SuperHaber'e konuştu

"Şike" tartışması üzerine, bugün Fenerbahçe Spor Kulübü üyeliğinden ayrıldığını duyuran ünlü spor adamı ve iş dünyasının önemli isimlerinden Nihat Özdemir, istifasının gerekçelerini SuperHaber'e açıkladı. Fenerbahçe yönetimine kırgınlığını gizlemeyen Özdemir, "Fenerbahçeliliğimi tartıştırmam" dedi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sembol isimlerinden, şu an Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini yürüten Nihat Özdemir, Fenerbahçe üyeliğinden istifa etti.

Sarı-lacivertli renklere gönül verenleri üzen bu gelişmenin, Özdemir'in geçtiğimiz günlerde, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanı Ali Koç ve yönetimindeki bazı isimlerle yaşadığı polemik sonrası yaşanması dikkat çekti.

ŞİKE POLEMİĞİ

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında futbolda şike tartışmaları konusunda kendisine yöneltilen bir soruya, “Her ülkede olduğu gibi Türkiye’de de böyle bir olayı yaşadık. Hepimizin bildiği gibi o sezon. Biz 9 senedir herhangi bir şike olayına rastlamadık” yanıtını vermişti.

Fenerbahçe yönetiminin bu açıklamayı "Fenerbahçe şike yaptı" şeklinde yorumlaması ve bu nedenle Özdemir’i disipline sevk etmesi büyük gerilime neden olmuştu.

Özdemir, sözlerinin maksadı dışında yorumlandığını dile getirse de Fenerbahçe yönetiminden, başta Ali Koç olmak üzere, TFF Başkanı'na sert tepkiler gelmişti.

Nihat Özdemir SuperHaber'e konuştu

"FENERBAHÇELİLİĞİMİ SORGULATMAM!"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan disipline sevk belgesi kendisine tebliğ edilir edilmez üyelikten istifa eden Nihat Özdemir, ömrünü adadığı kulübünü yöneten isimlere kırgınlığını SuperHaber aracılığı ile kamuoyu ile paylaştı.

SuperHaber'e özel açıklamalar yapan Özdemir, istifa gerekçesini, "Ben bu yaşıma geldim, Fenerbahçe'de emeğim var, bu saatten sonra kendimi sorgulatır mıyım!" ifadeleri ile dile getirdi.

Yaşananlar nedeniyle mevcut Fenerbahçe yönetimine kırgınlığını saklamayan Özdemir, "Fenerbahçeliğimi kimseye tartıştırmam, kendim çeker giderim." dedi.

 

Nihat Özdemir SuperHaber'e konuştu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Nihat Özdemir Aziz Yıldırım taraftar
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.