Nihat Özdemir neden istifa etti? TFF Başkanı Niha Özdemir FB yönetimine neden kırgın?

Nihat Özdemir neden istifa etti? Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, gündüz saatlerinde Fenerbahçe Kulübü üyeliğinden istifa etti. Nihat Özdemir, Fenerbahçe yönetimine kırgın olduğunu söyledi. İstifasının gerekçelerini ve Neden kırgın olduğunu açıkladı. Peki Nihat Özdemir neden kırgın? Detaylar haberimizde...

Nihat Özdemir neden istifa etti? Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Kulübü üyeliğinden istifa etti. Gündeme bonmba gibi düşen bu istifa haberi sonrası gözler Özdemir'in açıklamalarına kitlenmişti. Peki Nihat Özdemir, Fenerbahçe Yönetimine neden kırgın? İşte detaylar...


NİHAT ÖZDEMİR NEDEN İSTİFA ETTİ?

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Yönetimi ve kulüp başkanı Ali Koç ile yaşadığı şike polemiği sonrası uzun süre konuluşan Nihat Özdemir'in istifasının bu polemikler sonrası olması dikkat çekti.

ŞİKE POLEMİĞİ

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında futbolda şike tartışmaları konusunda kendisine yöneltilen bir soruya, “Her ülkede olduğu gibi Türkiye’de de böyle bir olayı yaşadık. Hepimizin bildiği gibi o sezon. Biz 9 senedir herhangi bir şike olayına rastlamadık” yanıtını vermişti.

Fenerbahçe yönetiminin bu açıklamayı "Fenerbahçe şike yaptı" şeklinde yorumlaması ve bu nedenle Özdemir’i disipline sevk etmesi büyük gerilime neden olmuştu.

Özdemir, sözlerinin maksadı dışında yorumlandığını dile getirse de Fenerbahçe yönetiminden, başta Ali Koç olmak üzere, TFF Başkanı'na sert tepkiler gelmişti.


NİHAT ÖZDEMİR FENERBAHÇE YÖNETİMİNE NEDEN KIRGIN?

Nihat Özdemir neden istifa etti? TFF Başkanı Niha Özdemir FB yönetimine neden kırgın?

"FENERBAHÇELİLİĞİMİ SORGULATMAM!"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan disipline sevk belgesi kendisine tebliğ edilir edilmez üyelikten istifa eden Nihat Özdemir, ömrünü adadığı kulübünü yöneten isimlere kırgınlığını SuperHaber aracılığı ile kamuoyu ile paylaştı.

SuperHaber'e özel açıklamalar yapan Özdemir, istifa gerekçesini, "Ben bu yaşıma geldim, Fenerbahçe'de emeğim var, bu saatten sonra kendimi sorgulatır mıyım!" ifadeleri ile dile getirdi.

Yaşananlar nedeniyle mevcut Fenerbahçe yönetimine kırgınlığını saklamayan Özdemir, "Fenerbahçeliğimi kimseye tartıştırmam, kendim çeker giderim." dedi.

Nihat Özdemir neden istifa etti? TFF Başkanı Niha Özdemir FB yönetimine neden kırgın? ile ilgili etiketler Nihat Özdemir Fenerbahçe TFF istifa nihat özdemir neden istifa etti federasyon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.