Nihat Özdemir, iddiaları yalanladı! 1959 öncesi şampiyonluk açıklaması

TFF Başkanı Nihat Özdemir'den şampiyonluk açıklaması! Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluklar için talebinin reddedildiği şeklindeki iddialara karşı Nihat Özdemir konuştu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir'den 1959 öncesi şampiyonluk iddialarına cevap! Fenerbahçe'nin talebinin reddedildiği doğrultusunda çıkan haberlere karşı Nihat Özdemir açıkladı...

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe, 1959 öncesi şampiyonluklar için TFF'ye başvurmuştu. Soyal medyada "Fenerbahçe'de geçmiş yıllardaki Türkiye birinciliklerinin; şampiyonluk olarak tescil edilmesi için TFF'ye yaptığı başvurunun reddedildiği" şeklinde çıkan iddialara cevap verdi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenebahçe'nin başvurusu ile ilgili "Bu konuda henüz verilmiş bir kararımız yok. En yakın zamanda açıklayacağız. Ama şu an öyle bir karar yok" ifadelerini kullandı.

"HAYIR, YOK BÖYLE BİR ŞEY"

Başkan Özdemir, Trabzonspor'un Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu'nun seçimle gelmesine yönelik FIFA'ya yaptığı başvuru hakkında da konuştu.

Trabzonspor'un talebinin FIFA tarafından kabul edildiğine dair kendilerine bir yazı gelmediğini vurgulayan Özdemir, "Ne bize FIFA bu konuda bir görüş sordu, ne de bir talepte bulundu. 'FIFA kurulların seçimi için TFF'ye yazı gönderdi' bilgisi doğru değil. Hayır, yok böyle bir şey" ifadesini kullandı.

(AKŞAM)

Nihat Özdemir, iddiaları yalanladı! 1959 öncesi şampiyonluk açıklaması ile ilgili etiketler Süper Lig TFF Nihat Özdemir Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.