Nihat Odabaşı kendisine aşk mesajları gönderen kadından şikayetçi oldu

Moda fotoğrafçısı ve klip yönetmeni Nihat Odabaşı, sosyal medya üzerinden kendisine aşk mesajları gönderen kadından şikayetçi oldu. Odabaşı, Nükhet isimli hayranı hakkında korunma talebinde bulundu.

Nihat Odabaşı'nın hayranıyla başı derde girdi. Ünlü fotoğrafçı, Hükhet isimli sosyal medya kullanıcısından şikayetçi oldu.

HEM INSTAGRAM'DAN HEM DE WHATSAPP'TAN MESAJLAR YAĞDIRDI

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçeye göre; Odabaşı’nı uzun zamandır Instagram’dan taciz eden kişi, telefonunun WhatsApp uygulamasından da mesajlar göndermeye başladı.


TALEBİ REDDEDİLDİ

Odabaşı’nın avukatı, “Gönderilen mesajlarda karşı taraf, psikolojik sorunları olduğunu açıkça beyan etmiştir. Müvekkil, ısrarlı takip ve taciz mağdurudur. Korku ve endişe duymaktadır” dedi.

Ancak mahkeme, davalı tarafın kimlik bilgileri ve adresinin açıkça belirtilmediği gerekçesiyle talebi reddetti.

HATAY'A GİTTİ

Öte yandan Nihat Odabaşı, arkadaşlarıyla birlikte depremden en çok etkilenen Hatay’daki depremzede çocuklara oyuncaklar ve yardım malzemeleri götürdü. Şehirde 4 gün kalan Odabaşı, çadırda ve sokakta uyuduğu anların görüntülerini Instagram sayfasından “Uyuduğum yerleri özledim şimdiden. Pek eğlendi gruptakiler halimizle. Hazırlayın battaniyemi, yakında oradayım yine.” notuyla yayınladı.

Nihat Odabaşı kendisine aşk mesajları gönderen kadından şikayetçi oldu

Nihat Odabaşı kendisine aşk mesajları gönderen kadından şikayetçi oldu - Resim : 2

 

Nihat Odabaşı kendisine aşk mesajları gönderen kadından şikayetçi oldu ile ilgili etiketler Nihat Odabaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.