Nihat Kahveci'nin mesajı nedir? Fikret Orman'a ne mesajı attı? Fikret Orman neler söyledi ?

Nihat Kahveci, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a yazdıklarını sosyal medyada paylaştı. Kahveci’ye yaptığı paylaşımın ardından bazı Beşiktaş taraftarlarınca tepki gördü. Beşiktaş'ın eski futbolcularından Fikret Orman Nihat kahveciye neler dedi? Nihat Kahveci, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a ne cevap verdi?  Tüm detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Nihat Kahveci, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a yazdıklarını sosyal medyada paylaştı. Kahveci’ye yaptığı paylaşımın ardından bazı Beşiktaş taraftarlarınca tepki gördü. Paylaşımların içeriği ve sorunun ne olduğu vatandaşlar tarafından büyük merak konusu oldu. Beşiktaş'ın eski futbolcularından Fikret Orman Nihat Kahveci için neler dedi? Nihat Kahveci ne cevap verdi? Tüm detaylar haberimizde...

Nihat Kahveci'nin mesajı nedir? Fikret Orman'a ne mesajı attı?  Fikret Orman neler söyledi ?

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Nihat Kahveci, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a yazdıklarını sosyal medyada paylaştı.

Kahveci’ye yaptığı paylaşımın ardından bazı Beşiktaş taraftarlarınca tepki gördü.

Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde ''Nihat bizden tefeci gibi para aldı'' ifadelerini kullanmıştı.

Nihat Kahveci'nin mesajı nedir? Fikret Orman'a ne mesajı attı?  Fikret Orman neler söyledi ? - Resim : 2

Nihat Kahveci'nin mesajı nedir? Fikret Orman'a ne mesajı attı?  Fikret Orman neler söyledi ? - Resim : 3

NİHAT KAHVECİ KİMDİR?

Nihat Kahveci 23 Kasım 1979 İstanbul doğumludur.

Arabanspor Kulübünde futbola başladı. 1997/1998 sezonunda Beşiktaş'da başlayan gençleştirme operasyonu yapan teknik direktör John Benjamin Toshack onu P.A.F. Takıma daha sonrada A takıma aldı.

9 Kasım 1997'de oynanan Bursaspor-Beşiktaş süper lig maçında, ilk kez Beşiktaş formasıyla bir resmi karşılaşmaya çıktı.

Güçlü sağ ayağı, uzaktan şut atma yeteneği ve süratiyle kısa sürede Beşiktaş'ın vazgeçilmez oyuncusu oldu.

2001-2002 sezonuna kadar oynadığı 6 sezonda Beşiktaş'da 144 lig maçı oynadı ve 65 gol attı. Bu dönemde İspanya'da oynayacağı mevkinin aksine, genel olarak sağ kanat oyuncusu olarak görev aldı.

İspanya Kariyeri
2002 yılının Ocak ayında, eski teknik direktörü Toshack tarafından, İspanya La Liga takımı Real Sociedad'a 1254 Milyon Euro karşılığında transfer edildi.

İlk sezon kadroya girme imkânı bulamamasına rağmen sonraki senelerde forvet pozisyonunda kendini gösterdi ve ta u durumuna geldi.

2004 yılında İspanya'da yılın futbolcusu seçildi.

2004-2005 sezonun ortasında ciddi bir sakatlık geçirerek sakatlanarak sezonu kapandı.

Sakatlanana kadar son 3 sezonda Ronaldo ile birlikte La Liga'da en çok gol atan (50 üzeri) iki oyuncudan biri olma başarısını gösterdi.

Sociedad'da geçirdiği 4.5 yıldan sonra, 2006'da sözleşmesi bitince Villareal'e bonservis ödenmeden transfer oldu.

Villareal'de ağır bir sakatlık yaşadı ve bir yıl kadar sahalardan uzak kaldı. Dönüşü muhteşem olan oyuncu Euro 2008 elemeleri kapsamında grup maçlarında önce Norveç'e sonrada Bosna-Hersek'e karşı çok değerli goller atarak şampiyonanın kapısını Türkiye'ye açmış oldu.

Ayrıca iyi derecede ispanyolca bilmektedir.

15 Haziran 2008 tarihinde Türkiye Çek Cumhuriyeti'ne karşı oynadığı son derece kritik grup maçında 2 dakika içerisinde 2 gol atmış ve Milli takımın Euro 2008'de çeyrek finale çıkmasında büyük pay sahibi olmuştur. Ve UEFA tarafından maçın adamı seçilmiştir.

Ayrıca Çek Cumhuriyeti 'ne attığı galibiyet golü de UEFA tarafından turnuvanın en iyi 10 golünden biri seçilmiştir.

FİKRET ORMAN KİMDİR?

Fikret Orman 4 Kasım 1967 yılı İstanbul doğumlu Türk inşaat mühendisi, iş adamı, Spor yöneticisi ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 33. başkanıdır.

1967 yılında İstanbul'da doğan Fikret Orman, orta öğrenimini Işık Lisesi'nde, yüksek öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi ve Florida Üniversitesi'nde yapmıştır.

İki çocuğu olan Fikret Orman, Orsan Yedek Parça San. ve Knorr-Orsan Ticari Araç Sis. Ltd. şirketlerinde yönetim kurulu üyesidir. Orman, ayrıca İngilizce bilmektedir.

2000-2004 yılları arasında Beşiktaş'ta Serdar Bilgili başkanlığındaki yönetim kurulunda yöneticilik yaptı.

2004 yılında yapılan Beşiktaş JK başkanlık kongresinde aday olan Orman, 162 oy farkla Yıldırım Demirören'e kaybetmiştir.

2012 yılında Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olmasıyla birlikte boşalan Beşiktaş JK başkanlığı için aday olan Fikret Orman, seçimlerde Nazmi Koca ve Bülent Deriş ile yarışmıştır. Seçimlerde kullanılan 4545 oyun 4027'sini alan Orman, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 33. başkanı olmuştur.

Bir önceki seçimden yalnızca 1.5 yıl sonra tüzük gereği 16 Haziran 2013 tarihinde yapılan başkanlık seçimlerinde Serdal Adalı'yla yarıştı. Bu seçimde 5988 geçerli oyun 3850'sini alarak 3 yıllığına yeniden başkan seçildi.

Fikret Orman önderliğinde 2013 Haziran ayında İnönü Stadyumunun yıkımına başlanmış, aynı yerde inşa edilen Vodafone Arena 11 Nisan 2016'da Beşiktaş'ın Bursaspor'u 3-2 yendiği karşılaşma ile açılmıştır.

2016 yılının Mayıs ayında tek aday olarak girdiği genel kurulda 3.kez Beşiktaş başkanlığına seçildi.

2015-2016 yılında Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluğunu kazanmıştır.

2016-2017 yılında Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluğunu kazanmıştır.

İlk kez 3.yıldızını Beşiktaş armasına eklemiştir.

2003 yılında Fransa'da düzenlenen FIFA Konfederasyon Kupası kadrosunda yer almasına rağmen sakatlığı sebebiyle hiç bir maçta görev almamıştır.

 

Nihat Kahveci'nin mesajı nedir? Fikret Orman'a ne mesajı attı? Fikret Orman neler söyledi ? ile ilgili etiketler Fikret Orman nihat kahveci tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.