Nihat Kahveci'den Beşiktaş'ın süper yıldızı Pjanic'e ağır eleştiri

Beşiktaş’ın eski futbolcularından Nihat Kahveci, siyah-beyazlı takımın Vodafone Park’ta Kasımpaşa’ya 3-0 yenildiği maç hakkında açıklamalarda bulundu. Mağlubiyetin nedenini yıldız futbolcu Pjanic’e bağlayan Kahveci, "Uzun bir aranın ardından yaklaşık 10 maç sonra 'Pjanic ilk 11'de çıktı' demeye bile dilim varmıyor. Çünkü 11'de çıkmadı, Beşiktaş'ı maçta eksik oynattı. Çok kötü bir performans gösterdi" dedi.

Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş, sahasında Kasımpaşa’ya 3-0 mağlup oldu. TRT Spor yorumcusu ve Kartal'ın eski futbolcusu Nihat Kahveci, alınan yenilgi sonrası Miralem Pjanic'i sert bir şekilde eleştirirken siyah beyazlı takımı eksik oynattığını söyledi.

Nihat Kahveci'den Beşiktaş'ın süper yıldızı Pjanic'e ağır eleştiri

"BEŞİKTAŞ'I EKSİK OYNATTI"

Nihat Kahveci, "Uzun bir aranın ardından yaklaşık 10 maç sonra 'Pjanic ilk 11'de çıktı' demeye bile dilim varmıyor. Çünkü 11'de çıkmadı, Beşiktaş'ı maçta eksik oynattı. Çok kötü bir performans gösterdi. Sonuçta Pjanic, buraya gelmeden önceki CV'sine kimse bir şey diyemez. Her taraftar şok oldu, beklenilmeyen bir transferdi ama çok beklentilerin altında kaldı. Herkesin kullanmasını istediği frikiği bile kötü kullanan bir Pjanic vardı" dedi.

 

Nihat Kahveci'den Beşiktaş'ın süper yıldızı Pjanic'e ağır eleştiri - Resim : 2

 

 

Nihat Kahveci'den Beşiktaş'ın süper yıldızı Pjanic'e ağır eleştiri ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig Kasımpaşa nihat kahveci pjanic
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.