Nihat Kahveci'den Arda Turan'a: "Bırakmayı da bilmek lazım"

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, derbideki görüntüleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Arda Turan'a yüklendi. Kahveci, "Bazen bırakmak, bırakmamaktan daha iyidir" ifadelerini kullanarak Arda'nın futbolu bırakması gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 32.haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'ye konuk oldu. Mücadeleden 2-0 mağlup ayrılan Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'ın görüntüleri sosyal medyada olay olmuştu. Beşiktaş'ın eski kaptanı Nihat Kahveci de Arda Turan'ı eleştirdi.

 

"BIRAKMAYI DA BİLMEK LAZIM"

Nutspor YouTube kanalına konuşan Kahveci, "Arda Turan’a da çok haksızlık etmeyelim. Çok sevdiğim bir kardeşimdir. Türkiye’nin en değerli oyuncularından biridir. Yaptıkları da ortada. Arda artık çok zorlama, futbolu bırak. Futbol da seni bıraktı zaten. Görüntü bu. Sakatlıklar sonrası dönüyorsun ama beklenen Arda değilsin. Bazen bırakmak, bırakmamaktan daha iyidir. O kadar çok eleştiri alıyor ki, bırakması onun hayrına. Ruh halini de iyi görmüyorum. Mutsuz bir Arda performans veremez. Barcelona’da hat-trick yapmış, Atletico Madrid’de banko oynamış Arda derbide 83.dakikada oyuna giriyor. Ben, Beşiktaş dönemimde elimden geleni yapmaya çalıştım, sakatlıklar sonrası ‘Bırakıyorum’ dedim ve bıraktım. Bırakmayı da bilmek lazım." ifadelerini kullandı. 

 

Nihat Kahveci'den Arda Turan'a: "Bırakmayı da bilmek lazım" ile ilgili etiketler Arda Turan nihat kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.