Nihat Kahveci Beşiktaş'a sitem etti: Tüm dünya doğumgünümü kutladı, bir tek Beşiktaş kutlamadı

Beşiktaş forması giydikten sonra İspanya'da Real Sociedad ve Villereal takımlarında oynadığı futbolla adından yıllarca söz ettiren Nihat Kahveci, siyah beyazlı kulübe sitem etti. Kahveci, doğumgünü için hem İspanya'dan hem de TFF'den kutlama paylaşımları geldiğine dikkat çekerek sadece Beşiktaş'ın doğumgününü kutlamadığını söyledi.

Beşiktaş'ın ve milli takımın eski futbolcusu Nihat Kahveci, NutSpor adlı YouTube kanalında Hakan Gündoğar ile birlikte 'Fanzin' Beşiktaş'ın son durumu ile ilgili yorumlar yaptı. Beşiktaş'ın yanı sıra milli takım ve İspanya'da attığı gollerle herkesin sevgilisi olan eski futbolcunun 42. doğumgününde sosyal medyada pek çok paylaşım yapıldı.

Nihat Kahveci, sosyal medyada yapılan paylaşımlara teşekkür ederek Beşiktaş'ın doğumgününü kutlamamasına sitem etti. Kahveci, 'Fanzin' programında konuyla ilgili şunları söyledi:

"UEFA paylaşıyor, İspanya'da oynadığım takımlar paylaşıyor, TFF'den paylaşım oluyor ama ben Beşiktaş'tan bir paylaşım görmedim. Bunu ben zamanında milli takım için de söyledim. Sadece o gün oynayanların doğum gününü kutlamak değil bu iş. Buradan ne oyuncular geçti... Ben bunu kendi üzerimden söylemiyorum. Ne efsane abilerimiz geçti, ben kimsenin doğumgününü paylaştıklarını görmüyorum. Beşiktaş kulübü normalde böyle bir kulüp değil. Bence bunlara dikkat etmeleri lazım. Mesela bir Rıza hoca için 'Doğumgünün kutlu olsun Rıza Çalımbay' demek bu kadar mı zor? Feyyaz abiler için, Gökhanlar, Kadirler, Metinler için... Burada çalışmış, başarılı olmuş eski teknik direktörleri için bu kadar mı zor doğumgünü kutlamak? Villareal paylaşıyor, Real Sociedad paylaşıyor. Bunu kendi üzerimden genel alsınlar, bütün takımlara sesleniyorum. Hep böyle kadroda olan, oynayan oyuncuların doğumgünü paylaşılmaz. Senin geçmişinde oynamış oyuncuların var. Senin formanı terletmiş, ter dökmüş; bir doğumgünü mesajı senin için çok zor olmamalı."

Nihat Kahveci Beşiktaş'a sitem etti: Tüm dünya doğumgünümü kutladı, bir tek Beşiktaş kutlamadı ile ilgili etiketler Beşiktaş nihat kahveci doğumgünü kutlama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.