Bu kez açıklama ağabey Hatipoğlu'ndan geldi

Koronavirüse yakalanan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, bir açıklama yaparak durumunun iyi olduğunu söylemişti. Hatipoğlu'nun ağabeyi Ömer Vehbi Hatipoğlu da kardeşinin son durumuna ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve sevenlerinden dua istemişti.

Hatipoğlu, geçen gün sosyal medya hesabı Twitter'dan sağlığıyla ilgili duyuru yaptı. 'Dostlarım.İnşallah sıkıntıyı aşacağım. dualarınızla' diye söze başlayan Nihat Hatipoğlu şu açıklamayı yaptı:

'Milyonlarca insan bir sevgi yumağı oldunuz ve dua ettiniz.Her kesimden,düşünceden,her meslek gurubundan.Küçüğü büyüğü, açığı kapanılısı.7 den 77 ye.Sizi seviyorum. Yaptığınız güzel duaların milyoncasını Allah size saysın. Amin'

 Bu kez açıklama ağabey Hatipoğlu'ndan geldi

AĞABEYDEN AÇIKLAMA GELDİ

Ağabeyi Ömer Vehbi Hatipoğlu da kardeşi Nihat Hatipoğlu'nun son durumunu sosyal medya hesabından açıkladı.

Ağabey Hatipoğlu, 'Sevgili dostlar kardeşler! Yoğun telefon ve mesajlar üzerine bu bilgilendirmeyi yapmak zorunda kaldım. Nihat hocamız elhamdulillah iyidir. Evinde tedavisi devam etmektedir. Sizlere teşekkür ediyor ve dualarınızı talep ediyor. Allah hepinizden razı olsun' dedi.

Bu kez açıklama ağabey Hatipoğlu'ndan geldi ile ilgili etiketler Nihat Hatipoğlu Koronavirüs Korona sağlık durumu ağabey
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.