Nihat Hatipoğlu'nu güldüren soru: Uzaylılar Müslüman mıdır?

Ramazan ayında ATV ekranlarında yaptığı sahur ve iftar programlarına bu sene de devam eden Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular gelmeye devam ediyor. Koronavirüs sebebiyle canlı Zoom bağlantısıyla bu sene sorular kabul eden Hatioğlu'na "Uzaylılar Müslüman mıdır?" sorusu geldi. Tuhaf soru karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hatipoğlu izleyenleri güldürdü.

Ramazan ayı geleneği haline gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na gelen ilginç sorular bu sene de canlı Zoom bağlantıları ile devam ediyor. Son olarak uzaylılarla ilgili gelen enteresan soru Hatipoğlu'nu ve izleyenleri gülümsetti.

"UZAYLILAR MÜSLÜMAN MIDIR?"

İzmir Karşıyaka'dan Zoom ile online bağlantı kurarak Nihat Hatipoğlu'na, 'Uzaylılar Müslüman mıdır?' sorusunu soran genç kız Hatipoğlu'nu güldürdü.

"EĞER ORADA HAYAT VARSA..."

Soru karşısında kahkaha atan Hatipoğlu, 'Uzayda kimse var mı bilmiyoruz ki. Ama uzaylı olsaydı, yer ve göktekiler kelimesi var. Bizim dünyamız dışındaki her yer gökteki demektir. Yer dünya, göktekiler de gezegenler, yıldızlar... Eğer orada hayat varsa cinlerden, ruhlardan ve meleklerden başka mutlaka Allah onlara peygamber göndermiştir.' şeklinde cevap verdi.

Nihat Hatipoğlu'nu güldüren soru: Uzaylılar Müslüman mıdır? ile ilgili etiketler Nihat Hatipoğlu Uzaylı iftar sahur zoom

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.