Mezarcının mezarda yaşadığı ilginç olay!

ATV ekranlarında yayınlanan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftara Doğru programında ilginç bir olay yaşandı. Bir mezarcı, Hatipoğlu'na gönderdiği videolu mesajda anlattıklarıyla ekran başındakilerin tüylerini diken diken etti.

ATV'de yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile İftara Doğru programına video gönderen bir mezarcının anlattıkları ekran başındakilerin tüylerini diken diken etti.

''MEZARA YILAN GİRMİŞ''

30 yıldır mezarcı olduğunu belirten vatandaş, bir gün mezar yaparken büyük bir yılan gördüğünü belirterek "Mezarın yarısına kadar girmişti. Oraya kısılmış ölmüş. Deliği biraz genişleterek yılanı çıkartım. O esnada mezardaki kadının kefenini de gördüm. Öldüğü 5 sene olmasına rağmen kefeni bembeyaz, tahtaları bile çürümemiş. Onu görünce çok duygulandım ve mezar başında uzun süre ağladım" ifadelerini kullandı.

"ABDESTSİZ YERE BASMAZMIŞ"

Bu olaydan sonra kadınla ilgili detaylı bir araştırma yaptığını belirten mezarcı, "Kadın, abdestsiz yere basmazmış. Kocasının önünü kesinlikle kesmezmiş. Elinden geldiğince de fakir fukaraya yardım etmiş" dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Mezarcının mezarda yaşadığı ilginç olay!

Mezarcının mezarda yaşadığı ilginç olay! ile ilgili etiketler ATV Nihat Hatipoğlu iftar mezarcı soru cevap
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.