Nihat Hatipoğlu'na ilginç soru: Başka bir gezegenden hacca nasıl gidilecek?

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sunduğu sahur programına bir izleyicinin sorduğu soru damga vurdu. Aydın'da yaşayan kişi, dünyada yaşamın bitmesi durumunda nasıl hacca gidileceğini merak etti. Hatipoğlu, bu soruya "Öyle bir şey söz konusu değil" şeklinde cevap verdi.

Ramazan ayının gelmesiyle beraber Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, ATV ekranlarında sunduğu sahur programında vatandaşların sorularına cevap vermeye devam ediyor. Bu geceki programda Aydın'daki bir vatandaştan dikkat çeken bir soru geldi.

GEZEGEN VE HACC SORUSU

Ahmet isimli genç, Hatipoğlu'na, "Eğer bir gün dünyada yaşam biterse, insanoğlu yeni bir gezegene yerleştiğinde; İslam'ın şartlarından olan hacca gitmek nasıl mümkün olacak?" sorusunu yöneltti.

Nihat Hatipoğlu'na ilginç soru: Başka bir gezegenden hacca nasıl gidilecek?

"ÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU OLAMAZ"

Hatipoğlu bu soruya, "Şimdi eğer böyle bir şey olacaksa, tabii varsayım üzerinden konuşuyorsunuz. Bana göre öyle bir şey olmayacak. Çünkü bu gezegen üzerinde kıyamet kopacak. Bu gezegen üzerinde kıyamet kopunca da yolculuk fırsatı olmayacak. Yani öyle bir şey söz konusu olamaz. Hayat bu gezegende var, bu gezegende devam edecek. Diğer gezegenlerde bir hayat olup olmadığı ayrı bir tartışma konusu." şeklinde cevap verdi.

Nihat Hatipoğlu'na ilginç soru: Başka bir gezegenden hacca nasıl gidilecek? ile ilgili etiketler ATV Nihat Hatipoğlu Hac Aydın soru
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.