Nihat Hatipoğlu yok mu? Nihat Hatipoğlu bu akşam ATV'de neden yayınlanmıyor?

Nihat Hatipoğlu bu akşam yok mu sorsu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ramazan ayına özel yayın yapan Nihat Hatipoğlu, ATV ekranlarında yayınlanan iftara doğru ve iftar progrtamlarını yaparken gece Nihat Hatipoğlu ile sahur programı yapıyor. Ancak 6 Mayıs ATV yayın akışında Nihat Hatipoğlu ile iftar programı yok. Peki Nihat Hatipoğlu neden yok, bu akşam Nihat Hatipoğlu yok mu? Detaylar haberimizde...

Nihat Hatipoğlu yok mu? Ramazan ayına özel yayınlar yapan ve ATV'de ekrana gelen Nihat Hatipoğlu, bu akşam neden yok sorusu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. ATV izleyicileri iftara doğru ve iftar programlarının yanısıra sahur programı da yapan Nihat Hatipoğlu bu akşam neden yok sorusunun cevabını haberimizde bulabilirler...


NİHAT HATİPOĞLU BU AKŞAM NEDEN YOK?

6 Mayıs Atv yayın akışına göre bu akşam saat 19:45'te Nihat Hatipoğlu İftar Özel programı tayınlanacak. 15 dakika sürecek programın ardından Kuruluş Osman dizisinin 20. bölümü ekranlara gelecek. Bu gece saat 02:00'de ise Nihat Hatipoğlu ile Sahur programı ekranlarda olacak.

Nihat Hatipoğlu yok mu? Nihat Hatipoğlu bu akşam ATV'de neden yayınlanmıyor?

NİHAT HATİPOĞLU RAMAZAN PROGRAMI

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca sahur ve iftar programı ile Sultanahmet Meydanı'ndan canlı yayınla Atv ekranlarında izleyicisi le buluşuyor. Kalplerin imanla, ellerin duayla yüce Allah'a açıldığı rahmet, bereket ve bağışlanmanın bol olduğu bu ayda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, gönüllere hitap eden yorumlarıyla Atv'de olacak. Sultanahmet Meydanı'ndan canlı olarak yayınlanacak olan Prof. Dr. Nhat Hatpoğlu le Sahur ve İftar Özel programı yine dopdolu olacak. Birbirinden değerli konuklar, Mekke ve Medine'den özel görüntüler, birbirinden özel ilahiler ve kasidelerle gönüller huzur bulacak. Peygamber Efendimizin ve sahabenin hayatından çok özel kesitler, her derdin devası dualar, abdestten namaza, oruçtan zekata merak edilen sorular ve cevaplarla dolu dolu bir Ramazan programı...

NİHAT HATİPOĞLU KİMDİR?

Nihat Hatipoğlu 11 Mayıs 1955'te Diyarbakır'da dünyaya geldi. Evli ve 3 çocuk babası olan Nihat Hatipoğlu Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü olarak görev yapmaktadır. Günümüzde ATV ekranlarında programlarına devam etmektedir.

ihat Hatipoğlu, Siirt ve Malatya'da ilkokulu tamamladı. 1975'te Uşak İmam Hatip Lisesi'ni ve Uşak Lisesi'ni bitirdi. 1981 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni tamamladı.

Aynı fakültede Hadis Ana Bilim dalında Kur'an-ı Kerim'in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü adlı çalışmasıyla doktor, 2000 yılında da Doçent oldu. 2012 yılında ise Profesör oldu. Şu anda Dicle Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Hadis Ana bilim dalı Öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

1985-1987 yılları arasında Mısır'da Arapça üzerine eğitim gördü. İmam Hatip, Kur'an Kursları Müdürlüğü görevlerini yaptı. Şu anda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu uzmanı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, 11 Mart 2017 tarihi itibarıyla YÖK üyeliğine getirilmişti.

Nihat Hatipoğlu, ulusal televizyon kanallarında dini programları hazırlayıp sunmaya 5 yıl Kanal A'da program yaparak başladı. Ayrıca Ankara'da yayın yapan iki yerel radyoda (Arifan radyo, Hedef radyo) 10 yıldan bu yana aralıksız olarak haftalık yayınlarına halen devam etmektedir.

Nihat Hatipoğlu yok mu? Nihat Hatipoğlu bu akşam ATV'de neden yayınlanmıyor? ile ilgili etiketler Nihat Hatipoğlu sahur ATV nihat hatipoğlu neden yok nihat hatipoğlu iftar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.