Nihat Hatipoğlu Sezen Aksu'ya çağrıda bulundu!

Şahane Bir Şey Yaşamak adlı şarkısında geçen sözler nedeniyle günlerdir kamuoyunu meşgul eden Sezen Aksu'ya bir çağrı da İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'ndan geldi. Hatipoğlu, "Dilerim bu hatadan dönüp herkesi rahatlatacak bir açıklama yapılır1 dedi.

Sezen Aksu'ya, Şahane Bir Şey Yaşamak isimli şarkısında geçen sözler nedeniyle tepkiler sürüyor. İlahiyatçı ve Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Nihat Hatipoğlu da Aksu'ya çağrıda bulundu.

"DİLERİM BU HATADAN DÖNER"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hatioğlu, "Dilerim bu hatadan dönülüp herkesi rahatlatacak bir açıklama yapılır. Ülkemiz zaten yeterince kutuplaştırılıyor. Din ve inanç tartışmalardan uzak tutulmalıdır" ifadelerini kullandı.

"HER İNSANI RAHATSIZ EDER"

Nihat Hatipoğlu, "Hz. Adem meleklerin secde ettiği, Allah’ın bütün isim ve ilimleri öğrettiği bütün insanlığın babası, ilk insan ve ilk Peygamberdir. Hz. Havva da insanlığın annesidir. Hz. Adem ile Havva bütün dinlerin ve insanlığın ortak kutsalıdır. Onlara yönelik her çirkin ifade sahibini küçültür ve her insanı da rahatsız eder" dedi.

Nihat Hatipoğlu Sezen Aksu'ya çağrıda bulundu! ile ilgili etiketler Sezen Aksu Nihat Hatipoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.