Nihat Hatipoğlu koronaya mı yakalandı?

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılan bu iddia Hatipoğlu'nun asistanı tarafından yalanlandı.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sosyal medya hesabından yapılan bir açıklama kafaları karıştırdı. Tedavi gördüğünü ve dua istediğini söylemesi üzerine Hatipoğlu'nun koronavirüse yakalandığı iddia edildi.

Nihat Hatipoğlu'nun Facebook hesabından akşam saatlerinde yapılan bir açıklama, ünlü ilahiyatçının koronavirüse yakalandığı yorumlarına neden oldu.

İşte Hatipoğlu'nun hesabından yapılan o paylaşım;

'Ya Şafi... Hocamız tedavi görüyor.. Duanızı rica ediyoruz..''

Nihat Hatipoğlu koronaya mı yakalandı?


O İDDİA YALANLANDI

Hatipoğlu'na ilişkin ilk açıklama ise asistanından geldi. Haberler.com'a yapılan açıklamada Hatipoğlu'nun testinin negatif çıktığı, ciğerlerinde çıkan bir sorun nedeniyle tedavi gördüğü ve evinde dinlendiği kaydedildi.

Nihat Hatipoğlu koronaya mı yakalandı? ile ilgili etiketler Nihat Hatipoğlu Koronavirüs Korona Facebook
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.