Nihat Genç'ten Taha Akyol'a hodri meydan

6 muhalefet partisinin deklerasyonuna sert tepki gösteren Nihat Genç, Karar gazetesi yazarı Taha Akyol'un son köşe yazısına sert sözlerle yüklendi. Genç, Sayın Akyol, galiba etrafınızda altmış yıldır sakız ettiğiniz bu algı inşanıza hala inanan mallar pek fazla! Çok bereketli bir kullanışlı aptallar tarlasında salladığınız, pek belli" dedi.

Bir süredir 6 muhalefet partisinin yayınladığı ortak deklerasyona sert tepki gösteren ve söz konusu açıklamanın 'ihanet belgesi' olduğunu belirten Nihat Genç, Karar gazetesi yazarı Taha Akyol'un son köşe yazısına yönelik sert sözler geldi. Akyol'un 6 partinin parlamenter sistem talebine yönelik 'dış güçler' söyleminin 'paranoyakça' olduğunu savunan yazısına tepki gösteren Genç, "Sayın Akyol, galiba etrafınızda altmış yıldır sakız ettiğiniz bu algı inşanıza hala inanan mallar pek fazla! Çok bereketli bir kullanışlı aptallar tarlasında salladığınız, pek belli" ifadelerini kullandı.

Nihat Genç, Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Taha Akyol, altı partinin mutabakatını eleştiren bizleri 'dış güçler paranoyasıyla' suçladı. Sayın Akyol, galiba etrafınızda altmış yıldır sakız ettiğiniz bu algı inşanıza hala inanan mallar pek fazla! Çok bereketli bir kullanışlı aptallar tarlasında salladığınız, pek belli

Cevap, elli yıllık kankiniz Enver Altaylı resmen kimin ajanıydı, CNN'de onlarca yıldır kolladığınız Fetöcüler hangi ülkenin ajan örgütü ve Karar Gazetesi'nde 'Turancı' yazarla bölücü vatan haini yazarı yanyana getiren gizemli güç, kimdir, ve CHP'nin içine etnik bölücülükte ihtisas yapıp kitaplar yazmış adamları gn.bşk.yardımcısı yapanlar kimdir, ve Fetöcüleri CHP'ye yerleştirenler ve Enver Altaylı'nın bin kez aradığı CHP'li gn.bşk. danışmanı ve İyi Parti'nin program ve mutabakat metnini yazdıranlar, kimdir?

Üstelik muhalefetin dizayn edilmesi açık bilgilerdir, açık olmayan bilgiler de var, açıklık şeffaflık ve demokrasiden yanaysanız, istediğiniz ekranda ya da youtube kanalında yüz yüze canlı yayın tartışmaya şu 'dış güçler' masalını(?!) masaya yatırmaya var mısınız!"

Nihat Genç'ten Taha Akyol'a hodri meydan ile ilgili etiketler Nihat Genç Taha Akyol CHP dış güçler muhalefet parlamenter sistem
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.