'Tarikatların kökeni Kurtlar Vadisi dizisidir, hesap verecekler'

Gazeteci Nihat Genç, Sakarya'da 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan sahte şeyh Fatih Nurullah ile yeniden gündeme gelen 'tarikat tartışmaları' için değerlendirmelerde bulundu. Genç, bu tarikatların kökeninin Kurtlar Vadisi dizisi olduğuna vurgu yaparak, ''Yönetmenleri ve senaristleri bir gün hesap verecekler'' ifadelerini kullandı.

Veryansın.tv'nin YouTube hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Nihat Genç, Sakarya'da 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği gerekçesiyle tutuklanan sahte şeyh Fatih Nurullah olayını değerlendirdi.

Nurullah ile yeniden gündeme gelen 'tarikat tartışmaları' için konuşan Genç, ''Tarikatların kökeni Kurtlar Vadisi dizisidir! Hesap verecekler...'' ifadelerini kullandı.

Genç'in konuşmasından ilgili bölüm şöyle;

''Bütün bu tarikatların gelişmesinin asıl sebebi Kurtlar Vadisi ve Ezel dizisini çekenlerdir. Bir gün gelecek bütün yönetmenleri ve senaristleri bu ülkenin mahkemelerinde yargılanacaklar. Türk devletine en büyük ihaneti özellikle Kurtlar Vadisi yapmıştır.

Senaryosu şu; devleti yöneten güya derin, masonik ve Kemalist bir konsey var ve bunlar da bu konseyden intikam alıyorlar. Her gün...

Atatürk ve arkadaşlarına uluslarlararası masonlarla, IMF'le ilişkisi olan yapıyı devirmeye çalışıyorlar. Bütün bu tarikatların hepsi Kurtlar Vadisi'ni iyi ezberlemişler. Aynen Polat Alemdar gibi 'Kemalist bir yapı var, onları yok edeceğiz' diyorlar.

Kurtlar Vadisi, işgal etmek, fethetmek bilincini aşıladı. Bakın FETÖ o kadar yeri fethetti. İlk iş ne yaptı ordaki bütün paraları aldılar, yurt dışına kaçtılar. Tarikatların amacı bu.'' 

'Tarikatların kökeni Kurtlar Vadisi dizisidir, hesap verecekler' ile ilgili etiketler Nihat Genç tarikat Türkiye Kurtlar Vadisi ezel kemalist masonik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.