"O önden gitsin de anasının a**** görsün!"

Ünlü muhalif yazar Nihat Genç'ten CHP'nin içinde bulunduğu durumla ilgili zehir zemberek sözler geldi. Partiyi karıştıracak açıklamalar yapan Genç, CHP'lilerin seçime, "Kılıçdaroğlu kaybetsin" diye girdiğini öne sürdü. Asıl planlamaların ise seçim sonrası için yapıldığını iddia etti.

Muhalefetin son dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik söylemleri ilginç bir boyuta taşındı.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Bir tane bira içmiş olsaydı bugün çok daha iyi durumdaydı." diyerek, Erdoğan'ı bira içmeye; muhalif tiyatrocu Rutkay Aziz ise, "Cumhurbaşkanı bir Mozart, Beethoven dinlesin, belki iyi gelir" diyerek klasik müzik dinlemeye davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu isimlere tepkisini, "Cumhurbaşkanı'nı bira içmeye, Mozart dinlemeye zorlamak faşistliğin dik alasıdır" sözleriyle gösterdi.

Türkiye'nin yoğun gündemi nedeniyle bir süre sonra unutulan bu tartışmayı ünlü yazar Nihat Genç çok farklı bir perspektif ile yeniden gündeme taşıdı.

CHP'nin yerel seçime sayılı günler kala röntgenini çeken Genç, parti içinde olay yaratacak ifadeler kullandı.

CHP'nin "halk dilinden" çok uzak olduğunu vurgulayan Genç, "Bira için, Mozart dinleyin, mini etek giyin" diyen muhalif kesimleri topa tuttu.

MOZART MI KALKINDIRACAK?

"Mozart dinleyince ülke kalkınacak, yok böyle bir şey!" diyen Nihat Genç, "özentiden" daha vahim bir durum olmadığını belirtti.

CHP'li siyasetçileri, halkla sağlıklı iletişim kuramamakla da suçlayan Nihat Genç, CHP eski Milletvekili Mustafa Balbay ve CHP Milletvekili Tuncay Özkan gibi isimlerin halkın arasına girdiklerinde anlaşılmaktan çok uzak olduğunu söyledi.

Genç, bu isimlerin, Anadolu'da bir kahvehaneye gidip "gaz çıkarmaları" durumunda bile, söylemlerinden daha anlaşılabilir olabileceklerini savundu.

KILIÇDAROĞLU'NA ÇOK AĞIR SÖZLER!

Eleştiri tonunu daha da sertleştiren, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala CHP'yi çok sert sözlerle eleştiren Nihat Genç, CHP'lilerin seçimlere "Kemal Kılıçdaroğlu kaybetsin" diye girdiğini öne sürdü!

Nihat Genç şu ilginç ifadeleri kullandı;

"Seçime gidiliyor, bütün vekiller 'CHP başarısız olsun da biz sonra iktidar olalım' diye düşünüyor! Sonra Tuncay Özkan'ı, Mansur Yavaş'ı hepsi bir siyaset yapacaklar. CHP'nin şu an seçime girmesi 'Kılıçdaroğlu yenilsin' diye... Bütün CHP'lilere sor, CHP yenilsin de, şey yapalım...

Arkadaki CHP'li vekillerin hiçbirisi öne çıkmak istemiyor; Kılıçdaroğlu için; "O önden gitsin de anasının a*ını görsün" diyor. O önden gitsin bir görsün!" / SuperHaber

 

 

"O önden gitsin de anasının a**** görsün!" ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu CHP Nihat Genç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.