Nihat Genç’ten Dündar ve Ülgen’e: Kimin eli kimin cebinde

Başta ‘rüşvet’ olmak üzer çok sayıda suç kapsamında hakkında soruşturma başlatılan CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar’a sahip çıkan Uğur Dündar ile avukat Celal Ülgen’e yüklenen yazar Nihat Genç, “Vah benim memleketim kimin eli kimin cebinde!” sözleriyle tepki gösterdi.

Yazar Nihat Genç, hakkında ‘yolsuzluk’ ve ‘rüşvet’ suçlamalarından soruşturma başlatılan CHP’li Beşiktaş Belediyesi eski Başkanı Murat Hazinedar’a sahip çıkan Uğur Dündar ile avukat Celal Ülgen’e sert ifadelerle yüklendi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hazinedar ve ekibi hakkında farklı suçlardan soruşturma başlatıldığını anımsatan Genç şu ifadeleri kullandı:

“Uğur Dündar ve Celal Ülgen’in çok temiz adam diye övüp övüp yalamaya doyamadıkları eski Beşiktaş belediye bşk. Murat Hazinedar ve ekibine yolsuzluk ve rüşvet operasyonu başlatıldı, vah benim memleketim kimin eli kimin cebinde!”

CHP’Lİ HAZİNEDAR’A OPERASYON

‘Çıkar amaçlı örgüt kurma’, ‘rüşvet alma’, ‘irtikap’ gibi suçlardan Beşiktaş Belediyesi’ne operasyon düzenlenmişti. Bu kapsamda aralarında eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar dahil çok sayıda şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti. 

DOSYA SÜMENALTI EDİLDİ

Beşiktaş Belediyesi’nin eski CHP’li Başkanı Murat Hazinedar’ın işçi dövdürdüğü, akçeli işlere karıştığı, yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları üzerine daha önce Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla bir komisyon da kurulmuştu. 

Yazar Nihat Genç, söz konusu rapora dikkat çektiği Veryansın Tv Youtube kanalındaki 26 Ağustos 2022 tarihli yayınında “Kılıçdaroğlu dosyayı utancından açamadı” demişti. CHP’nin kendi içinde yürüttüğü incelemede tüm rüşvet olaylarının ortaya çıktığını vurgulayan Genç, Murat Hazinedar’a sahip çıkan Sözcü yazarı Uğur Dündar’a da tepki göstermişti.

Nihat Genç’ten Dündar ve Ülgen’e: Kimin eli kimin cebinde ile ilgili etiketler Uğur Dündar Nihat Genç Murat Hazinedar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.