Nihat Genç'ten, Adnan Oktar suç örgütüne beraat kararına sert tepki

Adnan Oktar organize silahlı suç örgütüne yönelik 84’ü tutuklu 215 sanığın yargılandığı davada yerel mahkemenin verdiği karar İstinaf mahkemesi tarafından bozulmuştu. Ceza Dairesi, 68 sanığın tahliyesine hükmederken, Nihat Genç bu karara ağır sözlerle tepki gösterdi.

İstinaf mahkemesi, Adnan Oktar organize silahlı suç örgütüne yönelik 84’ü tutuklu 215 sanığın yargılandığı davada yerel mahkemenin verdiği kararı usulden bozdu. Ceza Dairesi, 68 sanığın tahliyesine hükmederken, aralarında Adnan Oktar’ın da bulunduğu 16 sanığın ise tutukluluk halinin devamına hükmetti.

Nihat Genç, Adnan Oktar organize silahlı suç örgütünden 68 kişinin tahliye kararına tepki gösterdi. İstinaf Mahkemesi'nin bozma kararını ağır sözlerle eleştiren Genç, "Olacak şey değil, rezillikleri bin kıyamet Adnan Hocacılar ne oldu da 'tahliye' oldu! İsrail Başbakanı mı rica etti yoksa iddia edilen ellerinde sahiden şantaj kasetleri mi işe yaradı, bu nedir yahu?" dedi.

Nihat Genç, sosyal medyadan şu sözlerle isyan etti:

"Adnan hoca mahkeme kararı, özet: örgüt değilmiş, silah yokmuş, polis vurma yokmuş, cinsel istismar ve çocuk istismarı rızaymış, tehdit yokmuş, karalama yokmuş, şantaj yokmuş, rüşvet ve Fetö'ye yardım yokmuş, casusluk yokmuş, maşallah, melekmiş...

Olacak şey değil, rezillikleri bin kıyamet Adnan Hocacılar ne oldu da 'tahliye' oldu! Ve bütün yandaş medya dünden beri ağzını açıp tek satır yazmıyor. İsrail Başbakanı mı rica etti yoksa iddia edilen ellerinde sahiden şantaj kasetleri mi işe yaradı, bu nedir yahu?

Bahane de hazır usulden bozuldu, senin usulünü de seni savunan avukatı da sana fetva veren hocanın da mübaşirini de o mahkeme binasını yapan müteahhiti de seni okutan profesörün de seni doğuranı da Allah inşallah hukuksuz adaletsiz bırakır!

Hadi gidin mübarek Berat kandil gecenizi Adnan hocacılarla birlikte huşu içinde kutlayın, arkadaşlar, aşağıya da yorum yazıp Adnan hocacılarla mahkemelerde uğraşıp, başınıza iş almayın, hiç biriniz güvende değilsiniz!"

 

 

Nihat Genç'ten, Adnan Oktar suç örgütüne beraat kararına sert tepki ile ilgili etiketler Adnan Oktar Nihat Genç 68 tahliye
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.