Nihat Genç'in Karar gazetesini hedef alan sözleri büyük kavga çıkaracak

Veryansın TV haber portalının YouTube kanalında yazar Nihat Genç, ‘Sinemacılar ve yazarlar neden kimden korkuyor’ başlıklı videoda Türkiye düşmanlarının tezlerini yayan ve onlarla işbirliği yapan medya kuruluşlarını hedef aldı.

Özellikle Halk TV ve Karar gazetesine yüklenen Nihat Genç, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan medyası olarak tanımladığı Karar ekibi için sert ifadeler kullandı.

Karar gazetesinde yazarlardan çok yorumlara dikkat çeken Genç, ’40 yorumdan 39’u Türkiye düşmanlarını, Ermeni tezlerini, terörü, FETÖ’yü destekliyorsa oraya bakmak lazım’ dedi.

Nihat Genç, Karar ekibi ile ilgili 'kullanışlı aptallar' ifadesini kullandı.

 

YILDIRAY OĞUR'A GÖNDERME Mİ?

Nihat Genç’in Karar ekibi için kullandığı ‘Kullanışlı aptallar’ ifadesi, bir dönem FETÖ’nün operasyon medyası olarak kurulan ve faaliyet gösteren Taraf gazetesinde yöneticilik yapan yazar Yıldıray Oğur’un şahsında yapılan bir gönderme olarak kayda geçti.

Nihat Genç'in Karar gazetesini hedef alan sözleri büyük kavga çıkaracak ile ilgili etiketler Nihat Genç Karar gazetesi video yıldıray oğur
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.