"Memleketi rakı şişesinden ibaret gören soytarıları affetmeyeceğiz!"

Türk medyasında rakı, şişede durduğu gibi durmuyor! Yılmaz Özdil'in bugün, AK Parti'li Numan Kurtulmuş'a cevaben kaleme aldığı "rakı" yazısı ortalığı karıştırdı... Nihat Genç sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile Özdil'i tefe koydu. Sözcü yazarı hakkında çok ağır ifadeler kullanan Genç, "Beyni sulanmış Yılmaz Özdil, artık rakıya tapıyor!" dedi.

AK Parti'li Numan Kurtulmuş'un TÜİK eleştirilerine verdiği "rakı" yanıtı üzerine başlayan tartışmalar devam ediyor.. Kurtulmuş'a yanıt bugün Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'den gelmişti.

Bugün "Ölmeme günü..." başlığını taşıyan bir yazı kaleme alan Özdil, rakının ne kadar "yerli ve milli" olduğunu anlattı.

Özdil yazısında rakı övgüleri yaparken, "Entel dantel ayaklarına yattığın için sanki dinlemiyormuş gibi yaparsın ama, hepimiz biliriz ki, ezbere bilirsin. Tatlıses'tir. Kürt Realitesi'dir. Örgüttür rakı! Peynir, kavun, rakı, PKR'dir. Ama bölücü değildir, birleştirici örgüttür. Türk'ü de içer, Kürt'ü de, Ermeni'si de, Yahudi'si de .. Rumlar öyle meze yapar ki kardeşim, helali hoş olsun, Kıbrıs'ı veresin gelir!" ifadelerini kullandı.

NİHAT GENÇ'TEN ÇOK AĞIR SÖZLER...

Yılmaz Özdil'in bu yazısına Veryansın TV kurucusu Nihat Genç'ten ise zehir zemberek sözlerle eleştiriler geldi.

Uzun süredir aralarında Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil'in de bulunduğu Sözcü yazarlarını CHP-HDP ittifakına destek vermekle suçlayan Nihat Genç, Özdil'in son yazısı hakkında şu ifadeleri kullandı;

"Yılmaz Özdil milli egemenliği, milli mücadeleyi, hatta Çukurova'yı, tohumu, bereketi her şeyi rakıyla açıklıyor. Rakı şişesini sokmadığı yer kaldı mı, .ötünden başka!

Ekonomiyi rakıyla kurtarıyor, HDP'yi-açılımı rakıyla, doları rakıyla, açlık yokluğu rakıyla çözüyor, iktidarı rakıyla deviriyor ve bunlara yazar diyorlar! Cumhuriyet yok artık; bir tarafta badeci tarikat, bir tarafta Rakıyye tarikatı, hepsi aynı zum kafa!

Beyni sulanmış Y. Özdil, artık rakıya tapıyor! İbretle okuyun, memleketi rakıdan ibaret gören ve ülkenin bütün etnik, siyasi renklerini rakıyla güzelleştirip (?!)aklınca memleketi rakıyla kurtaran, sıyırmış şarlatan! Ve, rakı 'Kürt realitesidir' diyor, kafa o biçim, zum ağbimiz!

HDP öyle bir meze yapmış, Rumlar öyle bir rakı sofrası kurmuş ki Yılmaz Özdil 'helali hoş olsun' deyip kıyak kafayla memleketi veresi gelmiş! A. Altan kadın memesine, Özdil rakıya... Kafayı bulan veriyor!

Velhasıl kardeşlerim, cumhuriyeti, milli değerlerimizi, milli mücadeleyi, bir rakı şişesine sokan ve memleketi rakı şişesinden ibaret gören soytarıları affetmeyeceğiz!"

"Memleketi rakı şişesinden ibaret gören soytarıları affetmeyeceğiz!" ile ilgili etiketler rakı Yılmaz Özdil Nihat Genç Sözcü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.