Nihat Genç İYİ Parti'li isimden ölüm tehdidi aldığını söyledi

Yazar Nihat Genç, İYİ Parti ile ilgili "NATO milliyetçileri burada ne arıyor" sözleri nedeniyle ölüm tehdidi aldığını belirterek, söz konusu kişinin İYİ Parti İstanbul teşkilatında çalıştığını söyledi. Genç, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den gereğini yapmasını istedi.

Yazar Nihat Genç, Veryansın TV'deki adlı YouTube kanalında İYİ Parti İstanbul teşkilatında yönetici olan bir kişinin kendisini tehdit ettiğini söyledi. Nihat Genç, kendisini ölümle tehdit eden kişinin aynı zamanda avukat olduğunu belirterek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İstanbul Barosu'na gereğini yapmaları için çağrıda bulundu.

Nihat Genç, yazdığı yazılardan ötürü ölüm tehditi aldığını belirterek, mavi vatan ile ilgili yazdığı yazıları nedeniyle de Cem Gürdeniz'in tehdit aldığını söyledi.

Genç, İYİ Parti'ye karşı "NATO milliyetçileri burada ne arıyor" sözleri nedeniyle ölüm tehdidi aldığını söyledi. Anonim bir hesaptan yapılan paylaşım yapan kişinin İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun ekibinde yer alan Emir Gürbüz isminde biri olduğunu belirtti. Genç, aldığı ölüm tehdidi ile ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e gereğinin yapılması için çağrıda bulundu.

Genç, öte yandan, Gürbüz'ün aynı zamanda avukat olduğunu belirterek, İstanbul Barosu'na da çağrı yaptı.

Nihat Genç İYİ Parti'li isimden ölüm tehdidi aldığını söyledi ile ilgili etiketler Nihat Genç İYİ Parti Buğra Kavuncu Meral Akşener ölüm tehdidi istanbul barosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.