Nihat Genç, 6 partinin metnine tepki vermeyenleri Gülşen üzerinden eleştirdi!

Gazeteci Nihat Genç, 6 partinin “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” mutabakat metnine tepki vermeyenleri şarkıcı Gülşen üzerinden eleştirdi. Genç, "Gülşen kızımız da 'kucak dansı' yaptığını sanıyor!" dedi.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve DEVA Partisi’nin ortak çalışması olan “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” mutabakat metni geçtiğimiz hafta düzenlenen törende genel başkanlar tarafından imzalandı.

6 partinin genel başkanlarının imzaladıkları 48 sayfalık metne tepkiler de gecikmedi. Daha önce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla metnin içeriğini eleştiren Veryansın TV sitesinin kurucusu gazeteci Nihat Genç yeni bir paylaşımda bulundu.

Söz konusu metne sessiz kalanları hedef alan Genç; Sözcü, Halk TV, ODA TV ve Tele 1'i  videosuyla gündem olan Gülşen üzerinden eleştirdi.

Genç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

Altı partinin cumhuriyetin kökünü kazıyacağız ve etnik kimliklerle yeni bir rejim kuracağız diyen bildirisine, ey millet, Sözcü'den, Halk TV'den, ODA TV'den, Tele 1'den vs. TEK BİR İTİRAZ GELMEDİ! Şarkıcı Gülşen kızımız da 'kucak dansı' yaptığını sanıyor!...

"FETÖ'CÜ VE PKK'LI TROLLER KUCAĞA GETİRDİKLERİ BU İSİMLERE HİÇ SALDIRIYOR MU?"

Sevgili kızım, kucak dansı için et but lazım, ayrıca Soner Yalçın, Y. Özdil, Uğur Dündar vs ağbilerin gibi kıvama gelmeli, ders almalısın, bakın, FETÖ'cü ve PKK'lı troller kucağa getirdikleri bu isimlere hiç saldırıyor mu? Et but da yetmez biraz da cilve lazım!

Sevgili kızım, sen sen ol, onurunla sanatının hakkını ver. Yani, Davutoğlu'nun Babacan'ın FETÖ'cülerin PKK'lıların NATO'nun kucağına oturan zavallı çaresiz kullanılmış aptalların içler acısı rezilliğinden ibret al, sanatını ağbilerin gibi ayağa düşürme!

Nihat Genç, 6 partinin metnine tepki vermeyenleri Gülşen üzerinden eleştirdi! ile ilgili etiketler Nihat Genç Gülşen güçlendirilmiş parlamenter sistem kucak dansı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.