Nihat Doğan'dan '' Kaşar'' göndermesi videosunu izle!

Survivor 2018'de All Star takımında yarışan Nihat Doğan geçtiğimiz haftalarda elendi. Türkiye'ye dönen Doğan katıldığı bir programda söylediği laflar çok konuşuldu. Sunucu Seda Akgül sunduğu programda Nihat Doğan ile ilgili açıklamada bulunmuştu. Nihat Doğan ise katıldığı canlı yayında cevap verirken kullandığı ifadeler tepki çekti. Herkes Nihat Doğan'ın açıklamalarını araştırıyor.Nihat Doğan'ın açıklamalarını izle! Seda Akgül ne cevap verdi? Detaylar haberimizde...

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survıvor yarışmasına katılan Nihat Doğan elenmesinden sonra Türkiye'ye geldi. Sunucu Seda Akgül sunduğu programda Nihat Doğan ile ilgili açıklamada bulunmuştu.Nihat Doğan ise dün katıldığı canlı yayında cevap verirken söylediği kelimeler tepki çekti. Nihat Doğan “Kendisini tanımam hakkını helal etsin. Ben çıkıp ben de kaşarlarla evlenmem desem doğru mu olur?” dedi. Sözleri sonrasında tepki topladı.. Vatandaşlar olayı öğrenmek için araştırmaya başladılar. İşte Nihat Doğan'ın tepki çeken ifadelerinin yer aldığı video! Seda Akgülne cevap verdi?Merak edilen detaylar haberimizde...

cats_10

Survivor 2018'den geçtiğimiz haftalarda elenen şarkıcı Nihat Doğan, konuk olduğu bir programda sunucu Seda Akgül'e sarf ettiği laflarla tepki çekti.

Nihat Doğan tepki çeken sözlerinin yer aldığı videoyu izle!

Sunucu Seda Akgül, Hakan Ural ile birlikte sunduğu programında Survivor'da yarışan Nihat Doğan için “Nihat benim kocam olsa boğarım” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Nihat Doğan dün katıldığı canlı yayında Seda Akgül’e yanıt vermek istedi ancak büyük tepki çekti.

"BEN DE KAŞARLARLA EVLENMEM"

Doğan, “Kendisini tanımam hakkını helal etsin. Ben çıkıp ben de kaşarlarla evlenmem desem doğru mu olur?” dedi. Program sunucularının ‘bu olmadı’ diyerek müdahale ettiği Nihat Doğan sosyal medyada da büyük tepki topladı.

SEDA AKGÜL INSTAGRAM'DAN GÖNDERİSİNDENE CEVAP VERDİ?

"Bugün eğer haber olmasaydı paylaşmayacaktım. ARTIK KADINA SÖZLÜ, MESLEKİ ŞİDDETE SON DEME ZAMANI! Konuşana bakın, konuştuğuna bakın, muhattabına bakın... 20 yıllık TRT kökenli sunucuyum. Bu konuda özellikle duyarlı hemcinslerimden ve @kemalozcanli gibi kıymetli erkeklerimizden destek bekliyorum"

SEDA AKGÜL

Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır.TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir. TV 8 ekranlarında, hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde Star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılmış ve bir reality show sunmak için Kanal D'ye geçmiştir. 2016 yılında Avram Habib ile evlendi. 2016 Temmuz'da boşandı. Halen KanalD ekranlarında Kısmetse Olur isimli reality show programını sunmaktadır. Dişilik mi Kişilik mi ve Ruh Öküzü mü Ruh İkizi mi isimli ikimadet çok satan kitabın yazarıdır.

NİHAT DOĞAN

1994'te yayımlanan Kırdın Kalbimi ile profesyonel müzik kariyerine başladı. 2011'deki Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile popülerliğini artırdı.

Hayatı
Nihat Doğan, 13 Şubat 1976'da İstanbul'da doğdu On bir yaşındayken babasını kaybetti.Ailesinin büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istendi fakat gitmek istemediğinden İstanbul'da kaldı. Avcılar'daki bir çay bahçesinde istek üzerine bir şarkı söylemesiyle orada bulunan fakat Almanya'da ikâmet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Bir sene orada kaldı fakat star olamayacağını düşünüp Türkiye'ye geri döndü.Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başladı.

STÜDYO ALBÜMLERİ

1994: Kırdın Kalbimi
1996: Ayrılık Acı Birşey
1998: Anlamıyorlar
2000: Dayan Yüreğim
2001: Züleyha
2002: Zor Gelir
2004: Seve Seve
2005: Bitanesinden Bitanesine
2007: Allah belanı versin
2009: 1071

SURVIVOR PANORAMA

Survivor Panorama, moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile Hakan Hatipoğlu'un yaptığı; 14 Şubat 2016'dan beri haftaiçi her gün canlı yayınlanan talk-show programıdır.

Acun Ilıcalı 'nın TV8 kanalını satın almasıyla birlikte kanalında yayınladığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını yorumlamak,perde arkasını göstermek ve konuklarında katılımıyla gerçekleştirdiği talk-show programıdır.Program Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri yayınlanmıştır.Programın sunuculuğunu o dönem Furkan Dede ile Ece Begüm Yücetan üstlenmiştir.

7 Şubat 2016'da başlayan Survivor 2016 adlı yarışma programını yorumlamak,analiz etmek amacıyla seyircilerinde katılımıyla haftaiçi her gün TV8 de yayınlanan talk-show programıdır.Programda daha önce Survivor'da yarışmış ünlü kişiler ya da daha önce yarışmadan elenmiş kişiler konuk olarak dahil edilir ve görüşleri alınır.Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir.30 Haziran 2016 günü 1 defaya mahsus çekim KKTC de olmuştur.1 Temmuz 2016 Sezon Finalinde Survivor 2016 şampiyonu Çağan Atakan Arslan konuk olmuştur. Survivor 2017'yi Yorumlamak analiz etmek amacı ile 23 Ocak Cumartesi İlk Bölüm Özel Yayını İle Başlamıştır. 23 Ocak Pazartesi Günü İse gerçek Yayınına başlamıştır. Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir. İlk Konuğu İlk Elenen yarışmacı Fulya ŞAHİN'dir.

Nihat Doğan'dan '' Kaşar'' göndermesi videosunu izle! ile ilgili etiketler Nihat Doğan Seda Akgül tepçi çekti ne cevap verdi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.