Nihat Doğan'dan Ece Erken'e gönderme: Ne kadar şükretsem azdır

Evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan ve Yazıcıoğlu'nun eşinin arabasının aynalarını kırdığı iddiaları üzerine sosyal medyada gündem olan sunucu Ece Erken’e, bir gönderme de Nihat Doğan’dan geldi.

Nihat Doğan, Beyaz TVdeki 'Söylemezsem Olmaz' programından ayrılmasının ardından kendisi hakkında ağır cümleler sarf eden Ece Erken’e göndermede bulundu.

''NE KADAR ŞÜKRETSEM AZDIR''

Instagram hesabından "Ya Rabbim! Benim hakkımı kimsede bırakmadığın için sana ne kadar şükretsem azdır" yazılı bir görsel paylaşan Nihat Doğan, "Havale et sabret, kenara çekil ve seyret. İyi ki mazlumun ahına cevap veren bir Allah var" notunu düştü.

Nihat Doğan'dan Ece Erken'e gönderme: Ne kadar şükretsem azdır

Nihat Doğan'dan Ece Erken'e gönderme: Ne kadar şükretsem azdır ile ilgili etiketler Ece Erken Beyaz TV Nihat Doğan Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.