Nihat Doğan'dan ağır sözler: Ey ulan Kanal D sizi...

Geçtiğimiz günlerde iki çocuğu, evinde alıkoyduğu iddiasıyla ifade veren Nihat Doğan, Instagram hesabından Kanal D'ye ağır sözler söyledi.

İki çocuğu,evinde alıkoyduğu iddiasıyla çıktığı mahkemede ifade veren Nihat Doğan Instagram hesabından Kanal D'ye ağır sözler söyledi. Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programından da kovulan Doğan, Kanal D ile olan savaşını instagram hesabına taşıdı.

BÖCEK GİBİ EZİLİNCE GÖRECEKSİNİZ!

Ünlü şarkıcı videoyla birlikte Kanal D habere yönelik "böcek gibi ezileceksini, siz kimsiniz ulan' ifadeleriyle devam eden bir metin de yayınladı.

Nihat Doğan'ın Instagram hesabındaki o yazı:

"Kardeşler; Karga b*kuyla deniz kirlenmez, Onlar tuzak kurdu Allah’ta onlara tuzak kurdu, muhakkakki Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır, onlar bunu bilmezler!! Kardeşlerim! biz bu alçak kartel medyasının manşetleri ile gelmedik, alçakça manşetleri ile de gitmeyiz. Biz bugünlere anaların duasıyla geldik bizi sadece Allah için sevenlerin kardeşlerimin duasıyla geldik. Bizi millet getirdi millet götürür. Eyyyy Kanal D haberin itibar suikastçileri haysiyet cellatları beni sizin ağababalarınız bitirememiş ulan siz kimsiniz kim? Nihat Doğan'ın adının altında böcek gibi ezildiğinizden anlayacak bu milletin duasının gücünü kafanızda bir balyoz gibi göreceksiniz... Hakk davası için yediğimiz linç bile güzel kazanamayacaksınız, Bitiremeyeceksiniz başaramayacaksınız vallahi yenileceksiniz billahi yenileceksiniz Nihat Doğan sakal gibidir, kestikçe daha gür çıkar..."

KANAL D HABER'DEN AĞIR SUÇLAMALAR

Kanal D, dün akşam yayınlanan Ana Haber Bülteninde Nihat Doğan'a çok ağır suçlamalar yöneltmişti.

 

Nihat Doğan'dan ağır sözler: Ey ulan Kanal D sizi... ile ilgili etiketler Nihat Doğan Kanal D suçlama iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.