Nihat Doğan kovulduğu Galatasaray'a geri döndü!

Nihat Doğan'ın Özgecan Aslan cinayetinin ardından attığı Tweet 'tacizi meşrulaştırıyor' gerekçesiyle kamuoyundan büyük tepki çekmişti. Bu tepkiler nedeniyle de Galatasaray'dan ihraç edilmişti.

Vahşice katledilen Özgecan Aslan cinayetinin ardından attığı Tweet nedeniyle Galatasaray üyeliğinden ihraç edilen Nihat Doğan, Yargıtay kararı sonrası tekrar üyeliğe döndü.

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, Yargıtay'ın da onamasıyla yeniden Galatasaray Kongre Üyesi oldu.

Nihat Doğan, Özgecan Aslan cinayeti sonrası attığı tweet nedeniyle Galatasaray üyeliğinden ihraç edilmişti. Konuyu mahkemeye taşıyan Doğan, halkı bulunmuştu. Son olarak davayı inceleyen Yargıtay'da Doğan'ın kongre üyeliğine geri dönmesi kararını onadı.

"YENİDEN ÜYELİĞE DÖNDÜM"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Nihat Doğan ise, "Haksız bir şekilde elimden alınan Galatasaray üyeliğime, Yargıtay'ın da onaması sonucu bugün itibarı ile hukuken de kavuşmuş bulunmaktayım" dedi.

BU TWEETLERİ ATMIŞTI

55eabb6af018fbb8f893280d

nihatdogantbeet16subat

Nihat Doğan kovulduğu Galatasaray'a geri döndü! ile ilgili etiketler Nihat Doğan Galatasaray özgecan aslan tweet ihraç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.