Nihat Doğan ile Aziz Üstel birbirine girdi

Habertürk programcısı Didem Arslan Yılmaz'ın başlattığı Kürtçe tartışması dalga dalga yayılıyor. Şimdi de polemiğe Nihat Doğan ile Aziz Üstel katıldı. İki isim sosyal medyada ağır sözlerle birbirlerine yüklendi...

Didem Arslan Yılmaz, Show TV'de yayınlanan "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programına telefonla bağlanan bir konuğu Kürtçe konuşması üzerine "Burası Türkiye Cumhuriyeti" diyerek yayından almıştı.

Yılmaz'a tepki gösteren şarkıcı Nihat Doğan ise konuyu farklı bir aşamaya taşıyarak, "Siz orta Asya’da ok atmayı öğrenirken, Mardinli Amed’li Kürt’ler o topraklarda onbinlerce yıl önce, insanoğlu birbirileri ile daha iyi anlaşabilsin diye, bugün ki; medeniyetin temellerini atmışlardı. Medeniyeti kuran Kürtlerdir. Size tarih öğreten tarih hocanızı sevsinler" ifadelerini kullanmıştı.

Doğan ayrıca, "Bugün Kürtçe dilini inkar edenlerin, 1000 yıl önce sultan Alparslan’a destek vermiş Kürt devleti Mervaniler'i kabul etmesini beklemek ahmaklıktır. Malazgirt kapılarını Alparslan’a, Mervaniler ( Kürtler ) açmıştır Malazgirt zaferi Kürt’lerinde zaferidir, zaferimizi çalmayın." demişti.

Nihat Doğan ile Aziz Üstel birbirine girdi

AZİZ ÜSTEL ÇOK SİNİRLENDİ

Bu sözlere en sert tepkiyi ise Star yazarı Aziz Üstel verdi. Üstel, "Nihat Doğan diye bir salatalık, Malazgirt'i Türklerin kazanmadığını söylemiş! Doğru. İstanbul'u da Türkler almadı. Türkler zaten hiç yoktu değil mi moron!!!" diyerek Doğan'ı yerden yere vurdu.

Nihat Doğan ile Aziz Üstel birbirine girdi - Resim : 2

Nihat Doğan'ın Üstel'e yanıtı ise şu oldu:

"Benim böyle bir şey söylediğimi ispat etmezsen en büyük moron sensin. Arkadaş Nasıl bi günah işledik te, 14 milyar yıllık evrende; Normalde torun sevmesi gereken İnsanlığa salatalık kadar faydası olmayan beyni sulanmış trollük peşinde koşan moruklarla aynı döneme denk geldik"

Nihat Doğan ile Aziz Üstel birbirine girdi ile ilgili etiketler Nihat Doğan aziz üstel didem aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.