Nihat Doğan hüngür hüngür ağladı... Canlı yayında duygusal anlar

Geçtiğimiz ay İranlı hayranı Arzu Doğan ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan 46 yaşındaki şarkıcı Nihat Doğan, tv8'de ekrana gelen '2. Sayfa' programına konuk oldu. Baba olmaya hazırlanan ünlü şarkıcı bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Programda, 2 yıl önce kanser nedeniyle kaybettiği ablası Fatma Doğan'dan bahsederken duygusal anlar yaşayan Nihat Doğan gözyaşlarına boğuldu ve konuşmakta güçlük çekti.

Çiçeği burnunda damat Nihat Doğan, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunumuyla tv8'de izleyiciyle buluşan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Programda bebeğinin cinsiyetini açıklayan ünlü sanatçı, 2 yıl önce kaybettiği ablası Fatma Doğan'ı hatırlayınca gözyaşlarına hakim olamadı.

nihat doğan


''ERKEK BEBEĞİMİZ OLACAK'' 

Yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu İranlı hayranı Arzu Doğan ile geçtiğimiz günlerde hayatını birleştiren Nihat Doğan, bebeğinin cinsiyetini konuk olduğu 2. Sayfa programında açıkladı. Eşiyle bebek beklediklerini müjdeleyen 42 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin ismini açıklamak istemedi.

nihat doğan - arzu doğan

Konu ile ilgili Doğan şunları söyledi: ''Erkek bir oğlum olacak. Ülke 2. bir Nihat Doğan'ı nasıl kaldıracak bilmiyorum. Bebeğimize vereceğimiz isim hazır. Türkiye'de bu isim yok. Şimdi açıklarsam herkes bebeğine bu ismi verir. Doğuma daha 4 ay var. İsimle çocuğun karakteri saldırıyormuş. 4 ay içinde benden önce kesin birisi o ismi koyar. Türkiye'de bu isim vallahi yok. Türkçe isim. Yeni şarkı yaptım eşime. 'Hele hele hoş geldin' diye şarkı yaptım. 1 ay içinde şarkı çıkacak, yeniden programa söyleyeceğim. Aslında eşim saç ekim uzmanı. Hamile olduğu için çalışmasına izin vermiyorum. 27 yaşında. Doğumdan sonra çalışmak isterse çalışabilir. Tek bir özlemim vardı o da çocuk özlemiydi. Annem bana sürekli 'bir torun ver' diyordu.''

 arzu dogan - nihat dogan

Nihat Doğan iki yıl önce kaybettiği ablasından bahsederken duygusal anlar yaşadı. ''Ablam aklıma geldi'' diyen Nihat Doğan birden hıçkırıklara boğuldu. Ablasından bahsederken gözyaşlarını tutamayan Nihat Doğan canlı yayını terk etti.


nihat doğan


ABLASINI HATIRLAYINCA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU


Ablasının acısıyla sarsılan Doğan, "Ablamın 2. yılıydı 1 hafta önce. Benim için çok kıymetliydi. ablam hiçbir şey görmedi. Garip geldi, garip gitti. Kardeş acısı çok zormuş. Allah kimseye yaşatmasın. Ben böyle bir acı görmedim, duymadım. Ciğerimden parça koptu. Ne zaman beni görse karpuz isterdi. Abla başka bir şey iste, elbise iste, ayakkabı iste derdim. 'Yok karpuz yeter' derdi." ifadelerini kullandı.

NİHAT DOĞAN

 

 

 

Nihat Doğan hüngür hüngür ağladı... Canlı yayında duygusal anlar ile ilgili etiketler Nihat Doğan 2. Sayfa arzu doğan Fatma Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.