Nihat Doğan: HDP'nin kapatılmasına KARŞIYIM

Nihat Doğan, HDP için açılan kapatma davası ve HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun vekilliğinin düşürülmesine ilişkin sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşım yaptı. Doğan paylaşımında HDP'nin kapatılmasına karşı olduğunu belirtti.

Hakkında "Terör propagandası yapmak" suçlamasıyla 2 yıl hapis cezası verilen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun yargı kararının dün Meclis'te okunmasıyla milletvekilliği düşürüldü.

PAYLAŞIMI TEPKİLERİN HEDEFİ OLDU

HDP için açılan kapatma davası ve HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun vekilliğinin düşürülmesiyle ilgili bir paylaşım da türkücü Nihat Doğan'dan geldi.

Nihat Doğan: HDP'nin kapatılmasına KARŞIYIM

Nihat Doğan: HDP'nin kapatılmasına KARŞIYIM - Resim : 2

Nihat Doğan: HDP'nin kapatılmasına KARŞIYIM - Resim : 3

"ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ"

Doğan, hesabından yaptığı paylaşımda "Aylardır haber kanallarında program adına kurulmuş Enginizasyon mahkemelerinde kürtlere yapılan itibar suikastine, Kürt vekillerin hapse atılmasına ve partilerinin kapatılması suretiyle siyasal alandaki temsil haklarının elinden alınmasına karşıyım. Efendiler! Zulümle abat olunmaz" açıklamasını yaptı.Nihat Doğan'ın paylaşımına çoğu sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

Nihat Doğan: HDP'nin kapatılmasına KARŞIYIM ile ilgili etiketler Nihat Doğan HDP Twitter Ömer Faruk Gergerlioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.