Nihat Doğan, HDP için çark etti! PKK ile yan yana konumlandırdığı partiye 'Mazlum' dedi

TVNET'te yayınlanan Sert Sorular programına konuk olan şarkıcı Nihat Doğan, Taha Hüseyin Karagöz'ün sorularını yanıtladı. Doğan, "'HDP'den aday olabilirim' demişsiniz, bu doğru mu?" sorusunu yanıtlarken, HDP'nin mazlum bir parti olduğunu savundu.

Şarkıcı Nihat Doğan, TVNET'in Sert Sorular programına konuk oldu. Taha Hüseyin Karagöz'ün hazırlayıp sunduğu programda, "2023 yılında HDP'den aday olabilirim" sözleri sorulunca HDP hakkında fikrinin değiştiğini belirtti.

Daha önce HDP'ye sert eleştirilerde bulunan ve partiyi terör örgütü PKK ile yan yana konumlandıran Nihat Doğan, "HDP mazlum bir partidir. Kürtlerin partisidir" dedi. HDP'nin siyasi liderlerinin rehin alındığını savunan Nihat Doğan şunları söyledi:

"Hiç kimse değişmedi de ben mi değiştim? Siyasetin kendisi değişti. Bugünün HDP'si bence mazlum bir partidir. Kürtlerin partisidir. Kendi fikrim, bugün böyle bakıyorum. Bugün bunları mazlum görüyorum. Siyasi liderleri rehin alınmış. Selahattin Demirtaş'tan tutun da bir sürü milletvekili, belediye başkanları var rehin alınan. Tüm belediyelere kayyum atanmış."

 

Nihat Doğan, HDP için çark etti! PKK ile yan yana konumlandırdığı partiye 'Mazlum' dedi ile ilgili etiketler Nihat Doğan HDP mazlum 2023 seçimi aday

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.