Nihat Doğan canlı yayında hüngür hüngür ağladı! / VİDEO

Survivor All Star'a gitmek için gün sayan Nihat Doğan programına veda ederken canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Nihat, elinden tutan Beyaz TV patronuna teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Beyaz TV'de izlenme rekorları kıran magazin programı 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcusu Nihat Doğan, TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor'a gitmek için programa veda etti.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Nihat veda ederken programda dakikalarca ağladı. Annesine dualar eden Nihat, işsiz kaldığını annesine ekmek dahi götürmediği günleri paylaşırken daha da duygulandı. Nihat, Beyaz TV'nin patronu Osman Gökçek'e teşekkür etti.

YERİNE GELECEK İSİMLER BELLİ OLDU

Nihat Doğan'ın yerine usta yazar Ali Eyüboğlu ile ünlü sunucu Ece Erken Söylemezsem Olmaz ekibine dahil oldu. İki ünlü isim 2 Ocak 2018'den itibaren İlkay Buharalı ve Bircan İpek'le birlikte ekran karşısında yerlerini alarak magazin gündemini yorumlayacaklar.

Nihat Doğan canlı yayında hüngür hüngür ağladı! / VİDEO ile ilgili etiketler Nihat Doğan Söylemezsem Olmaz Survivor canlı yayın All Star ağladı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.