O fotoğrafları Nihat Doğan mı sızdırdı?

Güzel sunucu Bircan Bali'nin, eski erkek arkadaşıyla olan samimi pozları basına sızmıştı. Bu kareleri yayan kişinin Nihat Doğan olduğu iddialarına Doğan'dan cevap gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü şarkıcı kendisini suçlayanlar hakkında yasal işlem başlatacağını belirtti.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali'nin eski sevgilisi ile samimi fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğrafların Bali'nin sorun yaşadığı Nihat Doğan'ın yaydığı iddia edildi.

Hakkındaki suçlamalara Instagram hesabından cevap veren Nihat Doğan, çıkan haberleri yalanlayarak hukuki işlem başlattığını söyledi.

O fotoğrafları Nihat Doğan mı sızdırdı?

NİHAT DOĞAN AÇIKLAMA YAPTI

Hakkındaki suçlamalarla ilgili açıklama yapan Nihat Doğan, "Az önce gördüm çok sinirlendim. Bircan Bali'nin görüntülerini yayan kişi olarak benim adımı ima eden sitelere karşı hukuki işlem başlatmış bulunmaktayım. Görüntüleri ben de Instagram'da gördüm. Ayrıca ben kimsenin günahını açmam bel altı da vurmam" dedi.

İşte o paylaşım:

O fotoğrafları Nihat Doğan mı sızdırdı? - Resim : 2

PEDOFİLİYİ SİNDİRDİNİZ

Fotoğraflarını çıkartan kişilere kendi programında ateş püsküren Bali, "Pedofiliyi sindirdiniz, cinsel istismarı sindirdiniz, tecavüzü, tacizi, evli kadınların başka adamların elini tutmasını, vatan hainini sindirdiniz. İki bekar insanın öpücüğünü sindiremediniz. Allah'tan korkmayan herkesi Allah'a havale ediyorum. Bunu kimin yaptığını biliyorum. Pazartesi belge ve şahitleriyle açıklanacak" demişti.

O fotoğrafları Nihat Doğan mı sızdırdı? ile ilgili etiketler Nihat Doğan Bircan Bali Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.