Nihat Doğan annesinin yanına taşındı

Geçtiğimiz Eylül ayında koronavirüs yüzünden ablasını kaybeden Nihat Doğan, evlat acısını atlatamayan ve rahatsızlanan annesi Fatma Doğan'ın yanına taşındı.

Ünlü türkücü Nihat Doğan, annesinin hastalığı ilerleyince evini kapatıp annesinin yanına taşındı. Geçtiğimiz aylarda koronavirüs sebebi ile ablasını kaybeden Doğan, şu sıralar annesi Fatma Doğan kronik böbrek hastalığı nedeniyle üzüntülü günler yaşıyor.

Nihat Doğan annesinin yanına taşındı

ANNE DOĞAN'IN BÖBREKLERİNDE KİST ÇIKTI

Hürriyet'in haberine göre; Böbreklerinde kist çıkan annesini haftanın 2-3 günü hastaneye götüren ünlü türkücü, annesinin yalnız kalmaması için kendi evini kapatıp Beylikdüzü’ne annesinin yanına taşındı.

Nihat Doğan annesinin yanına taşındı - Resim : 2

KIZINI KAYBETMENİN ACISINI ATLATAMADI

73 yaşındaki Fatma Doğan’ın sağlık durumunun kızını kaybettikten sonra üzüntüden hızla kötüleştiği gelen bilgiler arasında.

Nihat Doğan annesinin yanına taşındı - Resim : 3

 

Nihat Doğan annesinin yanına taşındı ile ilgili etiketler Nihat Doğan Fatma Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.