Nihat Altınkaya koronavirüse yakalandı

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat'ın başrol oyuncularından Nihat Altınkaya koronavirüse yakalandı. Sete bir gün ara verildi.

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını dizi setlerini de vurdu. Son alarak TRT'nin Ankara'da çekilen reyting rekortmeni dizisi 'Teşkilat'ta korona paniği yaşandı.

Nihat Altınkaya koronavirüse yakalandı

Dizide Hulki karakterine hayat veren 41 yaşındaki oyuncu Nihat Altınkaya'nın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Bu durum setin bir gün durmasına neden oldu. Altınkaya hemen karantinaya alınırken set ekibine de yeniden test yapıldı.

TEŞKİLAT DİZİSİNİN 7. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Teşkilat dizisi'nin dün akşam yayınlanan 7. bölümünde Serdar, Zehra ve Hulki, canlarını ortaya koydu. Teröristlerin hain planlarını önlemek için teslim olarak canlarını ortaya koyan Serdar, Zehra ve Hulki, ölümle burun buruna geldi.
Güvenlik protokollerini çözdüğü SİHA’ları etkisiz hale getirdiğini düşünen Fadi’nin ekibin kendisine hazırladığı oyunu anlayıp neye uğradığını şaşırdı.

FADİ, ŞİRKETTEN SON BİR ŞANS İSTİYOR

Fadi’nin planlarını bozan ekip, durumu giderek ağırlaşan Hulki’yi hastaneye yetiştirmek için ülkeye döndü. Tedavi altına alınan Hulki ise kendi sağlığından çok babası için endişelendi. Fadi’nin başarısızlığı şirkette büyük bir rahatsızlık yarattı. Şirket tarafından alınan kararla köşeye sıkışan Fadi, kendini kanıtlamak için son bir şans istedi.

CEREN, SERDAR’I ÖLDÜRMEK İÇİN EMİR ALIYOR

Sadakatinden şüphelenilen Ceren, Şef’ten Serdar’ı öldürmesi için talimat aldı. Ceren kendisini yeniden kanıtlamak için bu görevi yerine getirmek zorunda kaldı. Bu sırada internette dolaşıma sokulan bir video ortalığı karıştı ve Ankara’da üst düzey bir devlet yetkilisine yapılması planlanan suikast planına karşı ekip teyakkuza geçti.

 

Nihat Altınkaya koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler trt1 teşkilat dizi seti nihat altınkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.