Nihal Yalçın Oğlum Dizisiyle İmaj Tazeledi! Acılı Anne Melike Rolüyle Büyülüyor!

Ağır dram hikayesiyle iki bölümü geride bırakan Oğlum dizisinde izleyicileri ağlatan performansıyla Nihal Yalçın büyük alkış alıyor.

Oğlum dizisi etkileyici hikayesi ve dram dolu anlarıyla suçlu çocuk yoktur mottosuyla yola çıktı. Ay Yapım imzalı dizinin konusu ve başarılı oyunculuklar ortalamanın üzerinde bir reyting performansı yakaladı.

Oğlum dizisinin oyuncu kadrosu da oldukça güçlü. Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar gibi çok güçlü oyuncuların yer aldığı dizide şu ana kadar en dikkat çeken isim ise Nihal Yalçın oldu.

"Nihal Yalçın İmaj Tazeledi"

Nihal Yalçın'ın evladını kaybeden anne Melike rolüyle büyük bir alkış aldığı dizide acılı anne rolünü büyük bir ustalıkla oynuyor. İzleyicileri gözyaşlarına boğan performansıyla Yalçın geçmişteki kötü imajını da düzeltti gibi.

Nihal Yalçın Oğlum Dizisiyle İmaj Tazeledi! Acılı Anne Melike Rolüyle Büyülüyor!

Hatırlanacağı gibi Altın Portakal Film Festivali'nde Tamer Karadağlı ile yaşadığı gerginlik günlerce konuşulmuş ve Nihal Yalçın hakkında çok olumsuz paylaşımlar yapılmıştı.

Dizi geçen hafta yayınlanan ilk bölümüyle tüm kişiler kategorisinde dokuzuncu olmuş, AB’de günü altıncı olarak bitirmiş ve ABC1’de ise sekizincilik elde etmişti.

Nihal Yalçın Oğlum Dizisiyle İmaj Tazeledi! Acılı Anne Melike Rolüyle Büyülüyor! ile ilgili etiketler nihal yalçın oğlum
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.