"15 Temmuz'da ölenler faili meçhuldür"

Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok, Olay TV'de yayınlanan İpek Özbey ile Sadece Soruyorum programına konuk oldu. 15 Temmuz'da ölenlere 'şehit' diyemediğini ifade eden Olçok, "15 Temmuz'da ölenler faili meçhuldür" ifadesini kullandı.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip şehit olan Nihal Olçok, Olay TV'de İpek Özbey'in sorularına cevap verdi.

"ŞEHİT BİLE DİYEMİYORUM"

15 Temmuz'da hayatını kaybedenlere 'şehit' diyemediğini ifade eden Olçok, "O gece bugün İstanbul diye üzerinde kavga verdiğiniz... İstanbul'un devamının sebebi olan ölmüş insanlara bile... Bakın şehit bile diyemiyorum hala ben. Öldüler..." ifadesini kullandı.

"Neden şehit diyemiyorsunuz" sorusu sorulan Olçok,  "Şehit dünyaya ait bir kavram değil. Şehit ahirete ait bir kavram." yanıtını verdi.

"15 Temmuz'da ölenler faili meçhuldür"

"ÖLENLERİN FAİLİ MEÇHULDÜR"

15 Temmuz'da ölenlerin failinin meçhul olduğunu söyleyen Olçok sözlerini şöyle sürdürdü:

"Faili meçhuldür 15 Temmuz. Abdullah faili meçhuldür, Abdullah Tayyip faili meçhuldür. Şehit olan 251 kişi faili meçhul cinayettir. Kim öldürdü? Bunun hiç mi muhatabı yok..."

"15 Temmuz'da ölenler faili meçhuldür" ile ilgili etiketler 15 Temmuz Şehit nihal olçok olay tv

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.