Nihal Candan paylaşımına gelen küfürlü yorum karşısında şoke oldu! Pavyon yanıtıyla gündeme geldi...

'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla tanınan sosyal medya fenomeni Nihal Candan, yaptığı bir paylaşıma takipçisinden gelen, "O... musun?" sorusu karşısında neye uğradığını şaşırdı... Soru karşısında sinirlerine hakim olamayan Candan, takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu.

İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan sosyal medya fenomeni Nihal Candan, takipçisinden gelen 'O.. musun?' sorusuyla şaşkına döndü. Ünlü fenomen takipçisine jet hızıyla yanıt vererek, 'Pavyona hiç gitmedim ama, Ezhel dinledik diye herhalde...' yanıtıyla gündem oldu.

CESUR POZLARIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan sosyal medya fenomeni Nihal Candan cesur pozları ile isminden sık sık söz ettiriyor.

Kardeşi, Bahar Candan gibi sosyal medyayı aktif olarak kullanan Nihal Candan paylaşımında takipçisinden gelen yorumla gündeme geldi.

Nihal Candan paylaşımına gelen küfürlü yorum karşısında şoke oldu! Pavyon yanıtıyla gündeme geldi...

"HİÇ PAVYONA GİTMEDİM AMA EZHEL DİNLEDİK DİYE OLDU HERHALDE"

Takipçisinin, 'O... musun?' diye sorduğu Bahar Candan, karşısındakine aynı şekilde cevap verdi:

"O... o... yu nerede tanıyordu? Pavyona da hiç gitmedim ama Ezhel dinledik diye oldu heralde" 

Eğitimini İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde alan 27 yaşındaki Candan, Bu Tarz benim yarışmasıyla ünlenmişti. Candan, 2016 yılında da Survivor programına katılmıştı.

 

Nihal Candan paylaşımına gelen küfürlü yorum karşısında şoke oldu! Pavyon yanıtıyla gündeme geldi... ile ilgili etiketler Sosyal Medya Nihal Candan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.